Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βαρύ… πένθος: «Μας κόπηκε το αίμα όταν το μάθαμε»
ΕΛΛΑΔΑ

Βαρύ… πένθος: «Μας κόπηκε το αίμα όταν το μάθαμε»

«Βουβός» είναι ο θρήνος τόσο στο σπίτι όσο και στο χωριό του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου στην Καρδίτσα. Στο χωριό Μορφοβούνι, όπου ζουν οι γονείς και ο αδερφός του, ο σπαραγμός για τον θάνατο του 34χρονου πιλότου του Mirage 2000-5 είναι μεγάλος. Διαβάστε ακόμα Τραγική αποκάλυψη από τον πατέρα του ήρωα σμηναγού (vid) Γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί και […]

«Βουβός» είναι ο θρήνος τόσο στο σπίτι όσο και στο χωριό του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου στην Καρδίτσα.

Στο χωριό Μορφοβούνι, όπου ζουν οι γονείς και ο αδερφός του, ο σπαραγμός για τον θάνατο του 34χρονου πιλότου του Mirage 2000-5 είναι μεγάλος.

Διαβάστε ακόμα

Τραγική αποκάλυψη από τον πατέρα του ήρωα σμηναγού (vid)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί και ήταν αριστούχος μαθητής, αγαπώντας από μικρός τα αεροπλάνα. Ο Γιώργος Μπαλταδώρος έμενε στην Πετρούπολη μαζί με την σύζυγό του και τα δυο παιδιά τους.

«Σε αγαπάμε, να προσέχεις και ο Θεός μαζί σου», ήταν τα τελευταία λόγια της συζύγου του στο τηλέφωνο, καθώς βρισκόταν το Πάσχα στη Σκύρο λόγω της έντονης κινητικότητας των τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων.

Οι συγχωριανοί του προσπαθούν να συμπαρασταθούν στους απαρηγόρητους γονείς του. «Μας κόπηκε το αίμα, όταν το μάθαμε, πιστεύουμε ότι θα ανοίξει η πόρτα και θα τον δούμε και πάλι».

Διαβάστε ακόμα

Τα δύο σενάρια για την πτώση του μοιραίου αεροσκάφους

«Εκπλήρωσε τον όρκο του για την πατρίδα και με το παραπάνω», εξέφρασαν οι συνάδελφοί του. Επιπλέον, δεκάδες συγγενείς και φίλοι έχουν κατακλύσει από το πρωί το σπίτι του άτυχου πιλότου στην Πετρούπολη.

Στο χωριό του αύριο (14/4) το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 34χρονο πιλότο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις