Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαλαβάνη – Βασάλος: Είναι επίσημο! Κάνουν το επόμενο βήμα
LIFESTYLE

Βαλαβάνη – Βασάλος: Είναι επίσημο! Κάνουν το επόμενο βήμα

Βαλαβάνη – Βασάλος: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα φαίνεται πως είναι το όμορφο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και δεν «ξεκολλούν» ο ένας από τον άλλο. Μάλιστα, φαίνονται πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, διανύοντας την καλύτερη περίοδο της ζωής τους. Πόπη Τσαπανίδου: Το ιδιαίτερο μήνυμα που στέλνει «Δεν έχουν βρει ακόμη σπίτι. […]

Βαλαβάνη – Βασάλος: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα φαίνεται πως είναι το όμορφο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ.

Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και δεν «ξεκολλούν» ο ένας από τον άλλο. Μάλιστα, φαίνονται πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, διανύοντας την καλύτερη περίοδο της ζωής τους.

Πόπη Τσαπανίδου: Το ιδιαίτερο μήνυμα που στέλνει

«Δεν έχουν βρει ακόμη σπίτι. Είναι στη διαδικασία αναζήτησης, αλλά έχουν πολύ περιορισμένο χρόνο λόγω της εκπομπής. Μέχρι στιγμής δεν τους έχει κινήσει το ενδιαφέρον κάποιο από αυτά που έχουν δει», αποκαλύπτει άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του Κωνσταντίνου.

Να σημειωθεί πως έχουν γνωριστεί και οι οικογένειές τους! «Οι γονείς τους συναντήθηκαν για να γνωριστούν όταν το ζευγάρι πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει. Οι γονείς του Κωνσταντίνου αγαπούν πολύ την Ευρυδίκη. Είναι πολύ περήφανοι με την επιλογή του γιου τους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις