Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βίντεο – ντοκουμέντο “ρίχνει φως” στις τελευταίες στιγμές του Ζακ
ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο – ντοκουμέντο “ρίχνει φως” στις τελευταίες στιγμές του Ζακ

Νέο βίντεο από κάμερα καταστήματος βοηθά να σκιαγραφηθούν οι τελευταίες κινήσεις του Ζακ την ημέρα του θανάτου του στο κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος. Σε αυτό βλέπουμε έναν άνδρα να μπαίνει σε κατάστημα που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το κοσμηματοπωλείο. Αφού αγοράσει ένα μπουκαλάκι νερό, κατευθύνεται προς την έξοδο και την ίδια στιγμή εμφανίζεται στο […]

Αποτέλεσμα εικόνας για ζακ κωστόπουλος

Νέο βίντεο από κάμερα καταστήματος βοηθά να σκιαγραφηθούν οι τελευταίες κινήσεις του Ζακ την ημέρα του θανάτου του στο κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος.

Σε αυτό βλέπουμε έναν άνδρα να μπαίνει σε κατάστημα που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το κοσμηματοπωλείο. Αφού αγοράσει ένα μπουκαλάκι νερό, κατευθύνεται προς την έξοδο και την ίδια στιγμή εμφανίζεται στο πλάνο ο Ζακ Κωστόπουλος. Ο άνδρας τού προσφέρει νερό και παράλληλα άλλοι δυο άνδρες που βρίσκονται δίπλα του προσπαθούν να τον ηρεμήσουν. Επιχειρεί εκείνη τη στιγμή να μπει στο κατάστημα, αλλά οι άνδρες τον σταματούν. Φαίνεται να τους εξηγεί τι συμβαίνει, μένει μαζί τους για 32 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια διασχίζει τη Γλάδστωνος προς την πλευρά του κοσμηματοπωλείου.

Η φιγούρα του Ζακ Κωστόπουλου δείχνει κινήσεις φοβισμένες, αλλά καθόλου απειλητικές. Η συμπεριφορά του καταδεικνύει πως εκείνη τη στιγμή έψαχνε ένα σημείο να προστατευτεί ή να ηρεμήσει. Δεν φαίνεται να βρίσκεται σε κανένα αμόκ, όπως δήλωσε αρχικά ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου ή να κινείται απειλητικά προς κάποιον. Δεν παραπατάει, αλλά επικοινωνεί και μιλάει με τους τρεις άνδρες, εκ των οποίων ο ένας προτίθεται να του αγοράσει νερό για να τον βοηθήσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις