Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βίαζαν, εξέδιδαν και χτυπούσαν 28χρονη έγκυο!
ΕΛΛΑΔΑ

Βίαζαν, εξέδιδαν και χτυπούσαν 28χρονη έγκυο!

Σοκάρει η είδηση που αφορά σε μια 28χρονη έγκυο την οποία βίαζαν, εξέδιδαν και χτυπούσαν. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας καταδίκασε χτες (20/6), με βαριές ποινές τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα, κυρίως για σωματεμπορία. Το θύμα ήθελε να αφήσει τη Ρουμανία για την Ελλάδα όταν έμαθε ότι είναι έγκυος, αλλά έμπλεξε στα «δίχτυα» του trafficking. […]

Σοκάρει η είδηση που αφορά σε μια 28χρονη έγκυο την οποία βίαζαν, εξέδιδαν και χτυπούσαν.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας καταδίκασε χτες (20/6), με βαριές ποινές τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα, κυρίως για σωματεμπορία.

Το θύμα ήθελε να αφήσει τη Ρουμανία για την Ελλάδα όταν έμαθε ότι είναι έγκυος, αλλά έμπλεξε στα «δίχτυα» του trafficking.

Διαβάστε ακόμα: Κλοπή – μαμούθ για τους δύο «ποντικούς»

Ο σύντροφός της, ο οποίος δεν ήθελε το παιδί, σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, την παρέπεμψε σε ένα ομοεθνή του και την έφερε σε μια κτηνοτροφική μονάδα όπου τη βίαζε και την έδερνε.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Θεσσαλία για αγροτικές εργασίες όπου παραδόθηκε σε ζευγάρι ομοεθνών της, οι οποίοι άρχισαν να την εκδίδουν, με τους πελάτες να δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τις ερωτικές υπηρεσίες της.

Σε αντίποινα, ο άνδρας τη χτύπησε με ένα ξύλο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ίδια και το μωρό της, τη βίασε θέλοντας να της υποδείξει πώς να «εργάζεται» και την απείλησε πως θα γεννήσει «επί τόπου».

Έκτοτε την ανάγκαζε να έχει 5 ερωτικές συνευρέσεις μετά το πέρας των αγροτικών εργασιών, με την 28χρονη να είναι εγκλωβισμένη.

Διαβάστε ακόμα: Άγριο έγκλημα πίσω από την εξαφάνιση του κτηνοτρόφου (pic)

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερία, η νεαρή υποστήριξε στο ζευγάρι πως μίλησε με την αστυνομία της Ρουμανίας για να έρθουν να την ψάξουν.

Έτσι, υπό τον φόβο της σύλληψης την έδιωξαν για τη Θεσσαλονίκη, όπου η ίδια πήγε στην αστυνομία και αποκάλυψε τον «Γολγοθά» της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις