Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτός είναι ο 58χρονος κατά συρροή βιαστής (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο 58χρονος κατά συρροή βιαστής (pics)

Αυτός είναι ο 58χρονος κατά συρροή βιαστής της Αλεξανδρούπολης. Τα στοιχεία της ταυτότητας και τις φωτογραφίες του έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, μετά από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Διαβάστε ακόμα: «Μπλόκο» της Δίωξης σε 4 εκατομμύρια χάπια ecstasy (pics) Πρόκειται για τον Αργύριο Τυρνάζη του Χριστοδούλου και της Γεωργίας, που γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1960, στη Βρυσούλα […]

Αυτός είναι ο 58χρονος κατά συρροή βιαστής της Αλεξανδρούπολης.

Τα στοιχεία της ταυτότητας και τις φωτογραφίες του έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, μετά από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε ακόμα: «Μπλόκο» της Δίωξης σε 4 εκατομμύρια χάπια ecstasy (pics)

Πρόκειται για τον Αργύριο Τυρνάζη του Χριστοδούλου και της Γεωργίας, που γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1960, στη Βρυσούλα Φερών.

Διαβάστε ακόμα: Στα χέρια των Αρχών «βομβιστές των ΑΤΜ»

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, έγινε για να εντοπιστούν τυχόν άλλα θύματά του.

Η Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης παρακαλεί όσους γνωρίζουν κάτι σχετικά με αυτόν, να επικοινωνούν με τις αρμόδιες Αρχές, επισημαίνοντας ότι διασφαλίζονται η ανωνυμία τους και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις