Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτός είναι ο 23χρονος που δολοφονήθηκε
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο 23χρονος που δολοφονήθηκε

Ένας 23χρονος είναι το θύμα της δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι στα Εξάρχεια. Ο νεαρός δέχτηκε πέντε μαχαιριές από άγνωστο δράστη, στην Οδό Θεμιστοκλέους 76 στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες από το cnn. gr, το θύμα είχε προσαχθεί στο παρελθόν για επεισόδια στην περιοχή. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματά» όπου οι […]

Ένας 23χρονος είναι το θύμα της δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι στα Εξάρχεια.

Ο νεαρός δέχτηκε πέντε μαχαιριές από άγνωστο δράστη, στην Οδό Θεμιστοκλέους 76 στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες από το cnn. gr, το θύμα είχε προσαχθεί στο παρελθόν για επεισόδια στην περιοχή.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματά» όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Διαβάστε ακόμα

Νεκρός άντρας από επίθεση αγνώστων

Πάνω του οι αστυνομικοί βρήκαν ένα δίπλωμα οδήγησης και έτσι εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του.  Βασικό κίνητρο της δολοφονίας φαίνεται να είναι διαφορές για υπόθεση ναρκωτικών.

Εξετάζονται μαρτυρίες, όπως μεταδίδει το cnn. gr, όποιον επιτέθηκε στον 23χρονο και αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να σχετίζεται με διακίνηση ποσοτήτων χασίς.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (25/4). 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις