Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε με κατσαβίδι
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε με κατσαβίδι

Άγριο θάνατο είχε ο 65χρονος Βρετανός επιχειρηματίας Ντέρεκ Αρμπερ στην Αντίπαρο. Ο άντρας βρέθηκε νεκρός στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων που διατηρούσε στον Άγιο Γεώργιο με τραύμα από κατσαβίδι στην πλάτη. Άγριο έγκλημα στην Αντίπαρο – Ψάχνουν τον βασικό ύποπτο O Βρετανός εκατομμυριούχος Derek Arber μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου με κατσαβίδι στην πλάτη στο συγκρότημα διαμερισμάτων Lilly’s Villas […]

Άγριο θάνατο είχε ο 65χρονος Βρετανός επιχειρηματίας Ντέρεκ Αρμπερ στην Αντίπαρο.

Ο άντρας βρέθηκε νεκρός στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων που διατηρούσε στον Άγιο Γεώργιο με τραύμα από κατσαβίδι στην πλάτη.

Άγριο έγκλημα στην Αντίπαρο – Ψάχνουν τον βασικό ύποπτο

O Βρετανός εκατομμυριούχος Derek Arber μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου με κατσαβίδι στην πλάτη στο συγκρότημα διαμερισμάτων Lilly’s Villas που διατηρούσε με τη γυναίκα του στην Αντίπαρο. Πρόκειται για γνωστό και αγαπητό γνωστός επιχειρηματίας στην Αντίπαρο, με τους ντόπιους να επαινούν το πνεύμα του.

Οι αρχές υποπτεύονται και αναζητούν τον γιο του, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail.

Άνθρωποι που γνώριζαν τον Ντέρεκ Αρμπερ είπαν ότι τον είδαν για δείπνο το βράδυ της Κυριακής με τον γιο του.

Οι δύο άντρες, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχαν έντονη αντιπαράθεση και έφυγαν μαζί από το εστιατόριο. Η σορός του βρέθηκε το επόμενο πρωί.

Ο γιος του έχει ήδη εγκαταλείψει το νησί.

«Διεξάγονται έρευνες για την υπόθεση δολοφονίας του. Έχουν ξεκινήσει έρευνες για τη δολοφονία του 65χρονου που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αντίπαρο στις 22 Ιουλίου 2018» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, έχει μεταβεί στην Αντίπαρο ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Πάρου για να συντονίσει τις έρευνες και να δώσει κατευθύνσεις για την έρευνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις