Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αυτή είναι η γυναίκα που ερωτεύτηκε ο Τζεφ Μπέζος – Παντρεμένη και πιλότος (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή είναι η γυναίκα που ερωτεύτηκε ο Τζεφ Μπέζος – Παντρεμένη και πιλότος (pics)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως ο Τζεφ Μπέζος και η ΜακΚένζι Μπέζος παίρνουν διαζύγιο, 25 χρόνια μετά Και μπορεί στην ανακοίνωση να λένε πως θα παραμείνουν φίλοι, όμως… άλλα βγήκαν στη φόρα. Σύμφωνα με τo National Enquirer, υπάρχουν ήδη φωτογραφίες με τον Τζεφ Μπέζος και την νέα του σύντροφο, την 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ, πιλότο […]

Τζεφ Μπέζος

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως ο Τζεφ Μπέζος και η ΜακΚένζι Μπέζος παίρνουν διαζύγιο, 25 χρόνια μετά

Και μπορεί στην ανακοίνωση να λένε πως θα παραμείνουν φίλοι, όμως… άλλα βγήκαν στη φόρα.

Σύμφωνα με τo National Enquirer, υπάρχουν ήδη φωτογραφίες με τον Τζεφ Μπέζος και την νέα του σύντροφο, την 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ, πιλότο ελικοπτέρων και πρώην παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής «Good Day LA» του καναλιού Fox 11.

Το εξώφυλλο  του National Enquirer με τον Μπεζος και την Σάντσεζ.

Αναφέροντας πως η 49χρονη «πέτρα του σκανδάλου», αν και παντρεμένη με πάμπλουτο επιχειρηματία και συνιδιοκτήτη ενός επιτυχημένου πρακτορείου ταλέντων WME στο Χόλιγουντ, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία του Μπέζος.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερις μήνες.

«Ταξιδεύουν με τα ιδιωτικά του τζετ, κάνουν βόλτες με το σούπερ γιοτ του ιδρυτή της Amazon, απολαμβάνουν πεζοπορίες, “κρύβονται” σε πολυτελή ξενοδοχεία και περνάνε χρόνο μαζί γευματίζοντας στη βίλα του Μπέζος».

Η Λόρεν Σάντσεζ και ο Τζεφ Μπέζος ποζάρουν μαζί ως φίλοι πριν από χρόνια

Μάλιστα το National Enquirer κάνει λόγο για μοιχεία από την πλευρά του Τζεφ Μπέζος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, η Σάντσεζ γνώρισε τον Μπέζος πριν από χρόνια, όταν η εταιρεία όπου εργαζόταν προσελήφθη για το γύρισμα ενός εναέριου βίντεο, σε μία από τις επιχειρήσεις του μεγιστάνα.

Η πρώην τηλεπαρουσιάστρια με τον σύζυγό της στην αρχή είχαν φιλικές σχέσεις με το ζεύγος Μπέζος, αφού έμεναν στην ίδια περιοχή του Σιάτλ.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες φορές που τα δύο ζευγάρια είχαν φωτογραφηθεί μαζί σε γκαλά και δεξιώσεις.

Η Λόρεν Σάντσεζ με τον σύζυγό της, μεγιστάνα.

Η Λόρεν Σάντσεζ με τον σύζυγό της

Ο παράνομος, λοιπόν, δεσμός ξεκίνησε πριν απο μερικούς μήνες, όταν ο Μπέζος και η Σάντσεζ αποφάσισαν να συσφίξουν τις φιλικές τους σχέσεις.

Το περιοδικό συνεχίζει να υποστηρίζει πως ο σύζυγος της Σάντσεζ και η γυναίκα του Μπέζος δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για την εξωσυζυγική σχέση των δύο και πως ο Μπέζος ανακοίνωσε στη γυναίκα του πως χωρίζουν επειδή γνώριζε πως οι παπαράτσι τον είχαν δει με τη Σάντσεζ.

Μία πηγή της Daily Mail ωστόσο διαψεύδει ότι ο ιδρυτής της Amazon «κορόιδεψε τη γυναίκα του».

Αποτέλεσμα εικόνας για jeff bezos

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, που γνωρίζει καλά την ΜακΚένζι Μπέζος και τον σύζυγό της, το ζευγάρι προσπάθησε σκληρά για να σώσει τον γάμο του, ωστόσο αυτό δεν ήταν εφικτό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις