Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αποκάλυψη! Τι συζήτησαν Γιλντιρίμ – Τσίπρας για τους Έλληνες στρατιωτικούς
ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη! Τι συζήτησαν Γιλντιρίμ – Τσίπρας για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Τούρκος Πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, όσο αφορά στην πτώση του μοιραίου Mirage 2000-5 και στους Έλληνες στρατιωτικούς. «Βρισκόμαστε στο τέλος της διαδικασίας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς» φέρεται να δήλωσε στον Έλληνα πρωθυπουργό ο Τούρκος ομόλογός του, σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Διαβάστε ακόμα Πατέρας Κούκλατζη: Ευχαριστούμε ολόψυχα […]

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Τούρκος Πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, όσο αφορά στην πτώση του μοιραίου Mirage 2000-5 και στους Έλληνες στρατιωτικούς.

«Βρισκόμαστε στο τέλος της διαδικασίας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς» φέρεται να δήλωσε στον Έλληνα πρωθυπουργό ο Τούρκος ομόλογός του, σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε ακόμα

Πατέρας Κούκλατζη: Ευχαριστούμε ολόψυχα τους Έλληνες

Οι δύο πολιτικοί άνδρες είχαν την Πέμπτη (12/4) επικοινωνία, με αφορμή τον θάνατο του Σμηναγού, Γιώργου Μπαλταδώρου.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος εξέφρασε τόσο τα δικά του συλλυπητήριά όσο και του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας.

Διαβάστε ακόμα

Συγκλονιστικός ο Μητροπολίτης στον Επιτάφιο – Για τους στρατιωτικούς μας (vid)

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός φέρεται, μάλιστα, να δεσμεύθηκε στον Αλέξη Τσίπρα πως θα τον κρατά ενήμερο για τις εξελίξεις, ενώ οι δυο τους φέρεται πως συζήτησαν για τη συνεργασία για την εξάρθρωση του δικτύου Γκιουλέν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις