Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απειλεί να αυτοκτονήσει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απειλεί να αυτοκτονήσει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή (vid)

Στην ταράτσα του κτιρίου της Εισαγγελίας στα Γιαννιτσά έχει ανέβει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, και απειλεί να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με τον Ant1, η γυναίκα καταγγέλλει καθυστερήσεις στην διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου του παιδιού της. Υπενθυμίζεται ότι η Λίνα Κοεμτζή το Νοέμβριο του 2016 ανέβηκε στον 9ο όροφο της εστίας του Πανεπιστημίου και βούτηξε στο κενό. Η […]

Λίνα Κοεμτζή

Στην ταράτσα του κτιρίου της Εισαγγελίας στα Γιαννιτσά έχει ανέβει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τον Ant1, η γυναίκα καταγγέλλει καθυστερήσεις στην διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου του παιδιού της.

Υπενθυμίζεται ότι η Λίνα Κοεμτζή το Νοέμβριο του 2016 ανέβηκε στον 9ο όροφο της εστίας του Πανεπιστημίου και βούτηξε στο κενό.

Η μητέρα της υποστηρίζει ότι η κόρη της αυτοκτόνησε επειδή δεχόταν εκβιασμό ότι θα δημοσιοποιήσουν ερωτικό υλικό που είχαν γι’ αυτήν.

Η μητέρα της φοιτήτριας υποστήριξε ότι η κόρη της είχε μπλέξει σε κύκλωμα, οι άνθρωποι του οποίου «την εκβίαζαν να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της».

Η άτυχη γυναίκα συνεχίζει να αναζητά την αλήθεια.

«Εκβίαζαν την κόρη μου ότι θα δημοσιοποιήσουν προσωπικές φωτογραφίες και την ώθησαν στην αυτοκτονία», είχε πει μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live.

Μήνες πριν τον ξαφνικό θάνατό της, η Λίνα Κοεμτζή είχε περάσει μία πολύ δύσκολη περίοδο, καθώς είχε πέσει θύμα cyber bullying: Γυμνές φωτογραφίες της και ένα ροζ βίντεο είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να ταράξουν τη γαλήνη της ζωής της.

«Το παιδί μου δεν αυτοκτόνησε. Από την πρώτη στιγμή φωνάζω ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Βρισκόμουν στη Γερμανία για δουλειά, όταν με πήραν τηλέφωνο από το αστυνομικό τμήμα Θεσσαλονίκης και μου είπαν ότι η Λίνα είχε πέσει από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας. Πάγωσα όταν άκουσα από τους αστυνομικούς ότι το παιδί μου δεν ζει, πια. Δεν πίστεψα από την πρώτη στιγμή ότι το παιδί μου αυτοκτόνησε. Το ένστικτο της μάνας δεν πέφτει ποτέ έξω», έλεγε τον περασμένο Οκτώβριο η μητέρα της.

Οι δικαστικές Αρχές είχαν ξεκινήσει έρευνες για τις συνθήκες που οδήγησαν τη νεαρή κοπέλα στην τραγική αυτή απόφαση, όμως σταμάτησαν πρόσφατα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις