Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απάνθρωπη τιμωρία σε ζευγάρι που έκανε σεξ εκτός γάμου (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Απάνθρωπη τιμωρία σε ζευγάρι που έκανε σεξ εκτός γάμου (vid)

Ένα νεαρό «παράνομο» ζευγάρι στην Ινδονησία τιμωρήθηκε με βάρβαρο τρόπο επειδή έκανε σεξ εκτός γάμου. Το βίντεο σοκ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει το συγκεντρωμένο πλήθος να περιλούζει με βοθρολύματα τον νεαρό και τη νεαρή, δίπλα από έναν ανοιχτό υπόνομο. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, το περιστατικό συνέβη στην Λάνγκσα, μια μικρή πόλη […]

Όχλος περιλούζει με βοθρολύματα ζευγάρι που έκανε σεξ εκτός γάμου

Ένα νεαρό «παράνομο» ζευγάρι στην Ινδονησία τιμωρήθηκε με βάρβαρο τρόπο επειδή έκανε σεξ εκτός γάμου.

Το βίντεο σοκ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει το συγκεντρωμένο πλήθος να περιλούζει με βοθρολύματα τον νεαρό και τη νεαρή, δίπλα από έναν ανοιχτό υπόνομο.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, το περιστατικό συνέβη στην Λάνγκσα, μια μικρή πόλη στην επαρχία Άτσε, τη μοναδική στη χώρα όπου εφαρμόζεται επίσημα ο ισλαμικός νόμος της Σαρίας.

Οι συχνές επισκέψεις του άνδρα, ο οποίος ήταν εργοδότης της κοπέλας, στο σπίτι της νεαρής, κίνησαν τις υποψίες των γειτόνων. Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει σχετική καταγγελία στις θρησκευτικές αρχές της πόλης και το «ζευγάρι» να κληθεί σε ανάκριση.

Παρόλο που οι δύο νέοι ισχυρίστηκαν ότι είχαν παντρευτεί κρυφά σε άλλη περιοχή, και απλά δεν ανακοίνωναν τον γάμο τους επειδή οι δικοί τους είχαν αντιρρήσεις, η αυθεντικότητα του πιστοποιητικού γάμου τους αμφισβητήθηκε από την θρησκευτική επιτροπή.

Αν το πιστοποιητικό αποδειχθεί ψεύτικο τους περιμένει ακόμα πιο σκληρή σωματική ποινή.

Δείτε ακόμη:

«Πιο δυνατά»: Δημόσιο μαστίγωμα για άντρες που έκαναν σεξ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις