Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / ΑΝΕΛ – έητο “ξύλο” στον Καμμένο – Αντέδρασε ακόμα και ο Κουίκ!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΕΛ – έητο “ξύλο” στον Καμμένο – Αντέδρασε ακόμα και ο Κουίκ!

  Ο Τέρενς Κουίκ «καρφώνει» τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο για τις δηλώσεις του σχετικά με την ύπαρξη Plan B για το Σκοπιανό. «Το υπουργείο Εξωτερικών μέσω του αναπληρωτή υπουργού Γ. Κατρούγκαλου έδωσε απάντηση, εκεί μπορώ να σταματήσω», δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών σχετικά με τα σενάρια για το εναλλακτικό σχέδιο της Κυβέρνησης και τόνισε […]

 

Ο Τέρενς Κουίκ «καρφώνει» τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο για τις δηλώσεις του σχετικά με την ύπαρξη Plan B για το Σκοπιανό.

«Το υπουργείο Εξωτερικών μέσω του αναπληρωτή υπουργού Γ. Κατρούγκαλου έδωσε απάντηση, εκεί μπορώ να σταματήσω», δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών σχετικά με τα σενάρια για το εναλλακτικό σχέδιο της Κυβέρνησης και τόνισε πως ποτέ δεν υπήρξαν συζητήσεις στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ για υπερψήφιση της πρότασης μομφής που μπορεί να έρθει από τη Νέα Δημοκρατία, όπως άφησε να εννοηθεί ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Είναι σαφές από την ελληνική πλευρά ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία πρόοδος για την ΠΓΔΜ, κυρίως με το ΝΑΤΟ αλλά και με την ΕΕ, εάν δεν λυθεί το ονοματολογικό», είπε ο κ. Κουίκ σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

«Προσωπικά, θέλω να σταθώ με πολλή ευλάβεια στην συμφωνία, ότι μέχρι τον Μάρτιο αυτό το θέμα δεν το αγγίζουμε, εγώ θα την τιμήσω», επισήμανε ο υφυπουργός, ενώ δε παρέλειψε να υπενθυμίσει πως είναι υπέρ της λύσης μίας σύνθετης ονομασίας για τη γειτονική χώρα.

«Ήμουν από τους δημοσιογράφους που από το 1992, 1993 υποστήριζαν την θέση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για την σύνθετη ονομασία, απέναντι στις απόψεις του Αντώνη Σαμαρά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: 

ΠΑΝΟΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ-1.jpg
Εκτός εαυτού με Καμμένο η Κουμουνδούρου – Από εταίρος, πρόβλημα και μπελάς για την κυβέρνηση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις