Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ανατριχιαστική η κατάθεση της 7χρονης για τον παππού της
ΕΛΛΑΔΑ

Ανατριχιαστική η κατάθεση της 7χρονης για τον παππού της

Ανατριχιάζει η κατάθεση της 7χρονης η οποία αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα βιασμού επανειλημμένως από τον παππού της. Όσα φέρεται να φανέρωσε το κοριτσάκι στους αστυνομικούς, μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Ο παππούς μου κάνει κάτι που δεν μου αρέσει. Όταν είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, ο παππούς έρχεται από πάνω μου και με χτυπάει […]

Ανατριχιάζει η κατάθεση της 7χρονης η οποία αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα βιασμού επανειλημμένως από τον παππού της.

Όσα φέρεται να φανέρωσε το κοριτσάκι στους αστυνομικούς, μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ο παππούς μου κάνει κάτι που δεν μου αρέσει. Όταν είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, ο παππούς έρχεται από πάνω μου και με χτυπάει στην πλάτη. Προσπαθώ να του ξεφύγω, αλλά δεν προλαβαίνω πάντα. Με πιάνει και βάζει το… στο… Δεν μου αρέσει, τσούζει και πονάει».

Διαβάστε ακόμα: Αποχώρησε φωνάζοντας ο συνταξιούχος: «Είμαι αθώος»! (vid)

Όπως είπε η ίδια, ο συνταξιούχος δικηγόρος το έχει κάνει πολλές φορές, αλλά η φρίκη συνεχίζεται καθώς τα όσα έκανε στο παιδί τα γνώριζε και η μητέρα.

Μάλιστα, ο ηλικιωμένος φέρεται να απειλούσε το κοριτσάκι να μη μιλήσει. «Του φωνάζω να σταματήσει. Έχω δει τον παππού να πηγαίνει και στο κρεβάτι του αδελφού μου. Το έχω πει στη μαμά μου. Ο παππούς μου έλεγε ότι αν μιλήσω θα με στείλει στο ορφανοτροφείο».

Σημειώνεται πως την καταγγελία για τον εφιάλτη της 7χρονης έκανε μια δασκάλα στην οποία η ανήλικη εξομολογήθηκε ότι πονούσε στα γεννητικά της όργανα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις