Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ανατριχιαστικά στοιχεία για τον τρόπο θανάτου του Κασόγκι
ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχιαστικά στοιχεία για τον τρόπο θανάτου του Κασόγκι

  Σοκαριστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την όπως όλα δείχνουν, δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι. Τις πληροφορίες δίνει Τούρκος αξιωματούχος μετά την ολοκλήρωση των ερευνών στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας.  Όπως αποκαλύπτει το CNN, το οποίο επικαλείται τις δηλώσεις του συγκεκριμένου αξιωματούχου, το σώμα του αγνοούμενου δημοσιογράφου της Washington Post τεμαχίστηκε σε κομμάτια, αφού […]

 

Σοκαριστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την όπως όλα δείχνουν, δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι. Τις πληροφορίες δίνει Τούρκος αξιωματούχος μετά την ολοκλήρωση των ερευνών στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας. 

Όπως αποκαλύπτει το CNN, το οποίο επικαλείται τις δηλώσεις του συγκεκριμένου αξιωματούχου, το σώμα του αγνοούμενου δημοσιογράφου της Washington Post τεμαχίστηκε σε κομμάτια, αφού πρώτα τον δολοφόνησαν στο κτίριο του προξενείου στην Κωνσταντινούπολη, στις 2 Οκτωβρίου. 

Ο δημοσιογράφος φέρεται να βρήκε φρικτό θάνατο. Τα τελευταία στοιχεία από τα διεθνή ΜΜΕ, αναφέρουν πως ο 60χρονος τεμαχίστηκε με ειδικό πριόνι ενώ ήταν ακόμα ζωντανός. Για να πεθάνει μετά τον ακρωτηριασμό του, χρειάστηκαν άλλα εφτά λεπτά. 

«Δεν υπήρξε προσπάθεια να τον ανακρίνουν. Ήρθαν με σκοπό να τον σκοτώσουν» αναφέρει ανώνυμη πηγή και προσθέτει πως τα ουρλιαχτά του όσο τον έκοβαν σε κομμάτια, ακούγονταν μέχρι τον κάτω όροφο της πρεσβείας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. 

Όλα αυτά φέρονται να έγιναν μέσα στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, από Σαουδάραβες πράκτορες. 

Σημειώνεται πως η έρευνα της τουρκικής αστυνομίας στο εσωτερικό του προξενείο το βράδυ της Δευτέρας κράτησε πάνω από εννέα ώρες. 

Νωρίτερα, ο πρόεδρος Ερντογάν είχε αποκαλύψει ότι οι Τούρκοι ερευνητές εντόπισαν «τοξικές ουσίες» και «βαμμένους τοίχους» εντός του κτιρίου. «Ελπίζω ότι μπορούμε να φθάσουμε σε συμπεράσματα, τα οποία θα μας δώσουν μια λογική εξήγηση το συντομότερο δυνατό» έσπευσε να προσθέσει. 

Τις τελευταίες ώρες, αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η κυβέρνηση του Ριάντ ετοιμάζεται να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία θα παραδέχεται τη δολοφονία του Κασόγκι και θα επιρρίπτει την ευθύνη σε αξιωματούχους που έδρασαν ανεξέλεγκτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις