Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αμβρόσιος: «Υπεύθυνος για όλα ο άθεος πρωθυπουργός»
ΕΛΛΑΔΑ

Αμβρόσιος: «Υπεύθυνος για όλα ο άθεος πρωθυπουργός»

Την ώρα που ο αριθμός των νεκρών από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής ανεβαίνει, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος προκαλεί αντιδράσεις λέγοντας πως ο άθεος Πρωθυπουργός είναι ο δράστης αυτής της πρωτοφανής τραγωδίας. Και συνεχίζει τονίζοντας πως μόνο μια επίκληση στην Παναγία θα μπορούσε να σβήσει τις φωτιές! Ξανά στο εδώλιο ο Αμβρόσιος Ο Μητροπολίτης […]

Την ώρα που ο αριθμός των νεκρών από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής ανεβαίνει, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος προκαλεί αντιδράσεις λέγοντας πως ο άθεος Πρωθυπουργός είναι ο δράστης αυτής της πρωτοφανής τραγωδίας.

Και συνεχίζει τονίζοντας πως μόνο μια επίκληση στην Παναγία θα μπορούσε να σβήσει τις φωτιές!

Ξανά στο εδώλιο ο Αμβρόσιος

Ο Μητροπολίτης κατηγόρησε την κυβέρνηση όχι για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, αλλά για την… αθεΐα του Αλέξη Τσίπρα, η οποία -κατά τον Αμβρόσιο- ξεσήκωσε τις θείες αντιδράσεις. Η θεϊκή κατάρα ήρθε με τη μορφή πυρκαγιάς, ισχυρίστηκε ο μητροπολίτης.

Αθώος κι αμετανόητος ο Αμβρόσιος: «Όλους αυτούς ο Θεός τους σιχαίνεται» (vid)

Μάλιστα, ο Αμβρόσιος δεν σταματάει στις πυρκαγιές, θεωρεί δε ότι υπάρχουν πολλά μη κανονικά σημάδια που φανερώνουν τη θεϊκή οργή. «Ας μη ξεχνάμε, ότι πέρα απο τις καταστρεπτικές αυτές φωτιές, στη Χώρα μας συμβαίνουν ακόμη πολλά άλλα περίεργα φαινόμενα! Κεραυνοί π.χ. δολοφονούν αθώους διαβάτες στη μέση του δρόμου! Κεραυνοί επίσης καταστρέφουν ένα Πούλμαν, το οποίον γεμάτο με επιβάτες κινείται στο δημόσιο δρόμο! Επιβάτης πάλιν από κεραυνό δολοφονείται πάνω στο μηχανάκι του, καθώς κινείται επίσης σε δημόσιο δρόμο!», αναφέρει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις