Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αίσιο τέλος στο “θρίλερ” με τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή (pics-vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Αίσιο τέλος στο “θρίλερ” με τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή (pics-vid)

Κατέβηκε από την ταράτσα της Εισαγγελίας Γιαννιτσών η άτυχη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, που απειλούσε να αυτοκτονήσει Η φοιτήτρια πριν από δύο χρόνια αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη. Νωρίτερα, η μητέρα της ανέβηκε στην ταράτσα της Εισαγγελίας Γιαννιτσών και απειλούσε πως θα πέσει στο κενό, αν […]

μητέρα Λίνας Κοεμτζή

Κατέβηκε από την ταράτσα της Εισαγγελίας Γιαννιτσών η άτυχη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Η φοιτήτρια πριν από δύο χρόνια αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη.

Νωρίτερα, η μητέρα της ανέβηκε στην ταράτσα της Εισαγγελίας Γιαννιτσών και απειλούσε πως θα πέσει στο κενό, αν οι Αρχές δεν δεχτούν να ανοίξουν ξανά τον φάκελο της υπόθεσης, ώστε να φωτιστούν οι πτυχές γύρω από τον θάνατο της κόρης της.

Μετά από αρκετές ώρες διαπραγματεύσεων, και έχοντας λάβει δεσμεύσεις πως η υπόθεση θα διερευνηθεί, κατέβηκε από την ταράτσα.

Η μητέρα υποστηρίζει ότι η κόρη της, Λίνα, αυτοκτόνησε επειδή δεχόταν εκβιασμό ότι θα δημοσιοποιήσουν ερωτικό υλικό που είχαν γι’ αυτήν, καθώς και ότι είχε μπλέξει σε κύκλωμα, οι άνθρωποι του οποίου «την εκβίαζαν να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της».

Την προκαταρκτική έρευνα είχε παραγγείλει τον Δεκέμβριο του 2017 ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, μετά από τηλεοπτικές δηλώσεις της γυναίκας.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να διενεργηθεί επείγουσα έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα, όπως εγκληματική οργάνωση, παράνομη βία, αλλά και παραβάσεις σχετικές με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Δείτε φωτογραφίες:

DSC09177 DSC09179 IMG_0340 DSC09186
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις