Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έφεση κατά της αποφυλάκισης Φλώρου
ΕΛΛΑΔΑ

Έφεση κατά της αποφυλάκισης Φλώρου

Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών Εύβοιας ασκήθηκε στην αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, καθώς το  πιστοποιητικό αναπηρίας 70% βάσει του οποίου αφέθηκε ελεύθερος ο καταδικασμένος για το σκάνδαλο της Energa, χαρακτηρίστηκε «αόριστο, ασαφές και ως εκ τούτου ατεκμηρίωτο». Η όλη ενέργεια ξεκίνησε όταν ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης με παραγγελία προς τον Εισαγγελέα Εφετών […]

Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών Εύβοιας ασκήθηκε στην αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, καθώς το  πιστοποιητικό αναπηρίας 70% βάσει του οποίου αφέθηκε ελεύθερος ο καταδικασμένος για το σκάνδαλο της Energa, χαρακτηρίστηκε «αόριστο, ασαφές και ως εκ τούτου ατεκμηρίωτο». Η όλη ενέργεια ξεκίνησε όταν ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης με παραγγελία προς τον Εισαγγελέα Εφετών Ευβοίας, Λάμπρο Σοφουλάκη, ζήτησε να μελετηθεί το ενδεχόμενο άσκησης έφεσης κατά του βουλεύματος για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου. Επιπλέον ο εισαγγελέας ανέφερε ότι δεν διευκρινίζεται ο τρόπος υπολογισμού του συνολικού ποσοστού αναπηρίας, ενώ δεν φαίνεται να έχει επισυναφθεί στη δικογραφία το σχετικό πρακτικό της αρμόδιας επιτροπής ΚΕΠΑ που εξέδωσε την επίμαχη πιστοποίηση.

Επιπλέον, η διοικήτρια του Ευαγγελισμού Π. Γκουλάκη – Μητσάκη δήλωσε εγγράφως πως η γνωμάτευση για τον Φλώρο φέρει «ανυπόστατη» σφραγίδα, με το σχετικό έγγραφο να διαβιβάζεται στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημ. Προκοπίου, ο οποίος εδώ και μέρες έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για αδικήματα όπως «ψευδή βεβαίωση» και «δωροδοκία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τον πυροβόλησαν εξ επαφής στο κεφάλι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις