Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έξαλλος ο Γιάννης Βούρος με εκπομπή: “Α ρε σανίδα που θέλετε” (vid)
LIFESTYLE

Έξαλλος ο Γιάννης Βούρος με εκπομπή: “Α ρε σανίδα που θέλετε” (vid)

Έξαλλος ο Γιάννης Βούρος με τηλεοπτική εκπομπή Τα δημοσιεύματα πως η Μαρία Λουΐζα Βούρου περιμένει το πρώτο της παιδί, έδιναν και έπαιρναν εδώ και καιρό. Μάλιστα, η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», είχε επικοινωνήσει με τον πατέρα της, Γιάννη Βούρο, ο οποίος όπως μεταδόθηκε επιβεβαίωσε τα ευχάριστα. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός ξεσπά μέσα από […]

Έξαλλος ο Γιάννης Βούρος με τηλεοπτική εκπομπή

Τα δημοσιεύματα πως η Μαρία Λουΐζα Βούρου περιμένει το πρώτο της παιδί, έδιναν και έπαιρναν εδώ και καιρό.

Μάλιστα, η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», είχε επικοινωνήσει με τον πατέρα της, Γιάννη Βούρο, ο οποίος όπως μεταδόθηκε επιβεβαίωσε τα ευχάριστα.

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός ξεσπά μέσα από το λογαριασμό του στο facebook καθώς το πρωί η εκπομπή έπαιξε βίντεο σχετικά με την εγκυμοσύνη της κόρης του.

Έγινε πατέρας και λίγες μέρες μετά χώρισε… (vid)

Στο βίντεο υπήρχαν δηλώσεις του ηθοποιού από τηλεφωνική του συνομιλία με δημοσιογράφο της εκπομπής, με τις οποίες επιβεβαίωνε την εγκυμοσύνη της κόρης του.

Ο ίδιος διέψευσε τον ισχυρισμό πως τα λόγια του αντιστοιχούσαν σε απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Συγκεκριμένα, έγραψε πριν από λίγο στο Facebook: «Σε παίρνουν τηλέφωνο για δήλωση που αφορά οικογενειακό σου θέμα. Αρνείσαι ευγενικά διότι είναι πάγια θέση σου να μην τοποθετείσαι δημόσια για τέτοια ζητήματα.

Συνεχίζεις ευγενικά να συζητάς επί του συγκεκριμένου για ένα δύο λεπτά και κλείνεις το τηλέφωνο.

Και ω του θαύματος σε λίγο στα πρωινάδικα εμφανίζονται “δηλώσεις σου” καθώς το δημοσιογραφάκι-τρομάρα του- έχει απομονώσει δύο φράσεις σου και τις μοστράρει ως μεγάλη του επιτυχία. Α ρε βρεγμένη σανίδα που θέλετε. Κι εσείς που κάνετε την λάντζα κι αυτοί που σας κανακεύουν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις