Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ένωση Αστυνομικών για επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη: “Το 401 έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μας”
ΕΛΛΑΔΑ

Ένωση Αστυνομικών για επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη: “Το 401 έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μας”

Νέα επίθεση κατά της οικίας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στα Εξάρχεια Αλέκου Φλαμπουράρη σημειώθηκε στις 19:10 το βράδυ της Τρίτης. Ομάδα 20 κουκουλοφόρων, επιτέθηκε για πολλοστή φορά με πέτρες και μολότοφ κατά του σπιτιού του κ. Φλαμπουράρη και των αστυνομικών δυνάμεων που την φρουρούν, στην οδό Βουλγαροκτόνου στην περιοχή των Εξαρχείων. Ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί […]

Μολότοφ έξω από το σπίτι του Φλαμπουράρη

Νέα επίθεση κατά της οικίας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στα Εξάρχεια Αλέκου Φλαμπουράρη σημειώθηκε στις 19:10 το βράδυ της Τρίτης.

Ομάδα 20 κουκουλοφόρων, επιτέθηκε για πολλοστή φορά με πέτρες και μολότοφ κατά του σπιτιού του κ. Φλαμπουράρη και των αστυνομικών δυνάμεων που την φρουρούν, στην οδό Βουλγαροκτόνου στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί στον ώμο από την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει δεκαεννιά προσαγωγές υπόπτων.

ΣΥΡΙΖΑ : Ενέργειες υπόκοσμου, άσχετες με πολιτική δράση

«Η νέα επίθεση στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, καταδεικνύει την άθλια στοχοποίησή του, με ενέργειες που προσιδιάζουν στον υπόκοσμο, και καμία σχέση δεν έχουν με την οποιαδήποτε πολιτική δράση» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόσθεσε δε πως «όσοι επιδίδονται σε αυτές τις ενέργειες, να ξέρουν ότι δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης».

ΝΔ: Καταδικάζουμε την επίθεση απερίφραστα

Η ΝΔ εξέφρασε την απερίφραστη καταδίκη της για την νέα επίθεση στο σπίτι του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κουκουλοφόρων κατά της οικίας του κ. Φλαμπουράρη. Η κυβέρνηση, ωστόσο, θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι φέρει ακέραιη την ευθύνη για την γενικευμένη ανομία, η οποία αντιμετωπίζεται μόνον με μηδενική ανοχή» τονίζει η ΝΔ.

Ο τραυματισμός ενός αστυνομικού και η μεταφορά του στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο κατά την επίθεση που δέχτηκε η διμοιρία των ΥΜΕΤ έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, προκάλεσε την αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Οι Αστυνομικοί ζητούν τη λήψη μέτρων, καθώς όπως σημειώνουν «το θέμα είναι διαχρονικό, δεν λύνεται με ευχολόγια».

Πιο αναλυτικά η ανάρτηση της Ένωσης:

«Το 401 ΓΣΝΑ έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μας.

Ακόμα μια άνανδρη επίθεση εναντίον συναδέλφων μας έλαβε χώρα. Σήμερα ήταν η διμοιρία της ΥΜΕΤ που εκτελούσε υπηρεσία στα Εξάρχεια, φρουρώντας την οικία Υπουργού. Χθες ήταν η έδρα της Δ.Α.Ε.Α., αύριο ποιος ξέρει;

Το θέμα είναι διαχρονικό, δεν λύνεται με ευχολόγια. Σε χώρες πολιτισμένες μια τέτοια επίθεση θα χαρακτηριζόταν τρομοκρατική, εδώ μας έχει γίνει συνήθεια!!!

Περαστικά στον τραυματία συνάδελφο, εμείς βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο 401, δυστυχώς όμως έχουμε πάει τόσες φορές τον τελευταίο καιρό, που έχει χαθεί το μέτρημα».

asty_face
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις