Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ένα ουίσκι με λίγο… Τραμπ! Τα απίστευτα παγάκια, για καλό σκοπό (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Ένα ουίσκι με λίγο… Τραμπ! Τα απίστευτα παγάκια, για καλό σκοπό (pics)

Η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη Συμφωνία του Παρισιού προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Για εκείνον, η κλιματική αλλαγή είναι συνωμοσία των Κινέζων και οι πάγοι… δεν λιώνουν! Οι Νεοζηλανδοί Σκοτ Κέλι και Μπεν Πόλκινχορν επιστρατεύουν το χιούμορ τους και συμβουλεύουν να πνίξουμε τον «πόνο» στο ποτό, με παγάκια μικρές προτομές του […]

Η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη Συμφωνία του Παρισιού προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Για εκείνον, η κλιματική αλλαγή είναι συνωμοσία των Κινέζων και οι πάγοι… δεν λιώνουν!

Οι Νεοζηλανδοί Σκοτ Κέλι και Μπεν Πόλκινχορν επιστρατεύουν το χιούμορ τους και συμβουλεύουν να πνίξουμε τον «πόνο» στο ποτό, με παγάκια μικρές προτομές του Ντόναλντ Τραμπ.

«Σκεφτήκαμε ότι αν δεν μπορούμε ν’ αλλάξουμε τα μυαλά αυτού του ανθρώπου, ας πούμε τουλάχιστον κάτι» δήλωσε ο Πόλκινχορν.

Οι δυο φίλοι ζουν και δουλεύουν μαζί στο Λονδίνο. Το αποτέλεσμα της τελευταίας συνεργασίας τους είναι κύβοι με την όψη του Αμερικανού Προέδρου από 100% ανακυκλούμενη σιλικόνη.

«Αυτό που μας άρεσε είναι ότι δίναμε ένα τόσο πρακτικό προϊόν για ένα τόσο παράλογο, απαίσιο πράγμα: την κλιματική αλλαγή. Υπάρχει κάτι χαριτωμένο στο ότι δεν μπορείς να διαφωνείς με την επιστήμη: ο πάγος λιώνει» συνέχισε, μισογελώντας πονηρά, ο Μπεν.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα γίνουν δωρεά στο Environmental Justice Foundation.

Καρχαρίας έκοψε το πέος λουόμενου (vid)

Κλαδί «μαμούθ» καρφώθηκε στον ώμο του κι αυτός γελάει (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις