Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / “Έναν μύθο θα σας πω” – Το πιο ζεστό χειροκρότημα στη Νανά Μούσχουρη (pics)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Έναν μύθο θα σας πω” – Το πιο ζεστό χειροκρότημα στη Νανά Μούσχουρη (pics)

Στο κατάμεστο Ηρώδειο τραγούδησε για φιλανθρωπικό σκοπό το βράδυ της Πέμπτης η Νανά Μούσχουρη. Λίγο πριν την έναρξη μπήκε στο Ηρώδειο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Σίσσυ, ο οποίος και χειροκροτήθηκε. Στην συναυλία βρέθηκαν η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννημάτα, […]

Στο κατάμεστο Ηρώδειο τραγούδησε για φιλανθρωπικό σκοπό το βράδυ της Πέμπτης η Νανά Μούσχουρη.

Λίγο πριν την έναρξη μπήκε στο Ηρώδειο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Σίσσυ, ο οποίος και χειροκροτήθηκε.

Στην συναυλία βρέθηκαν η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννημάτα, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, η η Νατάσσα Καραμανλή συνοδευόμενη από τον γιο της, ο Μίμης Πλέσσας με τη Λουκίλα Καρέρ, ο  Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, η Αννα-Μαρία Γλίξμπουργκ πρώην βασίλισσα της Ελλάδας, η Μαριέττα Γιαννάκου, ο Μάριος Φαγκούλης, ο Μάκης Μάτσας με τη σύζυγό του και πολλοί ακόμα.

Η συναυλία της με τον τίτλο «Έναν μύθο θα σας πω» ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς της Ελπίδας.

«Ευχαριστώ πολύ κύριε Πρόεδρε, αγαπητοί φίλοι», ήταν τα πρώτα λόγια της για να συνεχίσει λέγοντας, εμφανώς τρακαρισμένη, «Θα πέσω κάτω από τον τρόμο μου». Μίλησε για την Ελπίδα και την πρόεδρό της, ενώ θύμισε μια ιστορία που της είχε πει ο Λιμπεράτσε, όταν την είδε αγχωμένη: «Τα πρώτα ογδόντα χρόνια είναι δύσκολα», είπε η Νάνα Μούσχουρη.
Το κοινό καταχειροκροτούσε ενώ η σπουδαία ερμηνεύτρια διέκοπτε συνεχώς κατασυγκινημένη.

Ευχαριστώντας ξανά και ξανά το κοινό, η Νάνα Μούσχουρη μίλησε για τους νέους και το μέλλον…

«Mare Nostrum, στην αγκαλιά σου θάλασσα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις