Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έλληνας ο διαδηλωτής που ξυλοκόπησε ο Μπεναλά (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Έλληνας ο διαδηλωτής που ξυλοκόπησε ο Μπεναλά (vid)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του Αλεξάντερ Μπεναλά, του πρώην συνεργάτη του Εμανουέλ Μακρόν ο οποίος ντυμένος αστυνομικός, ξυλοκόπησε έναν διαδηλωτή στη Γαλλία. Η υπόθεση έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις στη Γαλλία και αποτελεί βασικό θέμα σε αρκετές εφημερίδες, που κάνουν λόγο για σκάνδαλο. Νέο σκάνδαλο για τον Μακρόν – Απέλυσε […]

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του Αλεξάντερ Μπεναλά, του πρώην συνεργάτη του Εμανουέλ Μακρόν ο οποίος ντυμένος αστυνομικός, ξυλοκόπησε έναν διαδηλωτή στη Γαλλία.

Η υπόθεση έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις στη Γαλλία και αποτελεί βασικό θέμα σε αρκετές εφημερίδες, που κάνουν λόγο για σκάνδαλο.

Νέο σκάνδαλο για τον Μακρόν – Απέλυσε συνεργάτη του (vid)

Το περιοδικό Closer υποστηρίζει ότι ο άνδρας που δέχτηκε τα χτυπήματα του Μπεναλά κατάγεται από την Ελλάδα.

Στο video που έφερε στο φως η Monde, ο στενός συνεργάτης του Εμανουέλ Μακρόν φαίνεται να τον σέρνει στο έδαφος, να τον χτυπά στο κεφάλι, να τον πατά στο στήθος και να αποχωρεί από το σημείο προς ένα καφέ όταν ένας από τους διαδηλωτές που κατέγραψαν τα καμώματά του, τον εγκαλεί γιατί χτύπησε το κεφάλι του θύματός του στην άσφαλτο.

 

Ο νεαρός άνδρας δεν είναι ο μοναδικός που δέχεται την επίθεση του Μπεναλά. Ο 26χρονος φαίνεται να φέρνει κρατώντας την από το σβέρκο μια νεαρή γυναίκα.

Μια ακόμη αποκάλυψη έρχεται από το Europe 1. Ο Μπεναλά είχε ζητήσει ειδική άδεια για να μπορεί να βρίσκεται στη διαδήλωση της Πρωτομαγιάς.

Νέος «πονοκέφαλος» για τον Τραμπ με Playmate

Δυο μέρες πριν από τη διαδήλωση, ο σύμβουλος του Εμανουέλ Μακρόν είχε ζητήσει να του επιτραπεί να είναι «παρατηρητής» της επιχείρησης της αστυνομίας για την πορεία της Πρωτομαγιάς.

Η εξουσιοδότηση του δόθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Μόνο που ο 26χρονος Μπεναλά μόνο παρατηρητής δεν έμεινε. Μαζί του ήταν και ο Βενσάν Κρας, σωματοφύλακας που εργαζόταν στο κόμμα του Μακρόν, ο οποίος έχει συλληφθεί επίσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις