Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στη φυλακή η 19χρονη παιδοκτόνος
ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή η 19χρονη παιδοκτόνος

Στη φυλακή οδηγείται η 19χρονη παιδοκτόνος της Πετρούπολης. «Ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κίνδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ», είναι μερικά από τα λόγια της 19χρονης βρεφοκτόνου της Πετρούπολης. Η διαφωνία που είχε προκύψει μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα για την ποινική μεταχείριση της 19χρονης, λύθηκε, με το συμβούλιο πλημμελειοδικών να αποφαίνεται ότι […]

Στη φυλακή οδηγείται η 19χρονη παιδοκτόνος της Πετρούπολης.

«Ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κίνδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ», είναι μερικά από τα λόγια της 19χρονης βρεφοκτόνου της Πετρούπολης.

Η διαφωνία που είχε προκύψει μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα για την ποινική μεταχείριση της 19χρονης, λύθηκε, με το συμβούλιο πλημμελειοδικών να αποφαίνεται ότι νεαρή κοπέλα πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή.

Διαβάστε ακόμα: Ομολογία – σοκ της 19χρονης: «Έπρεπε να το ξεφορτωθώ…»

Τον ίδιο δρόμο έχει ήδη πάρει η μητέρα της, η οποία τη βοήθησε σύμφωνα με την κατηγορία, πετώντας το μωρό στα σκουπίδια.

Πάντως, η μητέρα αρνείται την πράξη που της αποδίδεται επιμένοντας πως δεν είχε καμία συμμετοχή.

«Μετά από έντονη παράκληση της κόρης μου, από αισθήματα συμπόνοιας προς το πρόσωπο της, καθότι τελούσε σε πανικό και πλήρη ψυχοσωματική διατάραξη , απέρριψα τη σακούλα στην οποία ήταν τοποθετημένο το νεκρό νεογνό σε κάδο της περιοχής, επιθυμώντας να συντελέσω στην αποκατάσταση της ηρεμίας της κόρης μου αλλά και σαφώς στο να αποφευχθεί η καταδίωξη της», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το έγκλημα στην Πετρούπολη με το νεογέννητο βρέφος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις