Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ
ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ στο οποίο γίνεται λόγος για κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι μέσα στις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα έντονα. Σήμερα Τρίτη 26/6 θα επηρεαστούν κυρίως τα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, οι Σποράδες, η […]

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ στο οποίο γίνεται λόγος για κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι μέσα στις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα έντονα.

Σήμερα Τρίτη 26/6 θα επηρεαστούν κυρίως τα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν πρόσκαιρα οι Κυκλάδες και η Κρήτη.

Η βροχή έφερε το μποτιλιάρισμα – Δείτε LIVE την κίνηση

Αύριο Τετάρτη 27/6, θα επηρεαστούν τα ηπειρωτικά, οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου και πιθανόν οι Κυκλάδες και η Κρήτη.

Την Πέμπτη 28/6, θα επηρεαστούν η Θράκη, τα νησιά του βόρειου Αιγαίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος, τα νησιά του Ιονίου και πιθανόν πρόσκαιρα η Θεσσαλία.

Άνοιξε ο δρόμος και «κατάπιε» λεωφορείο του ΚΤΕΛ (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις