Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έκτακτη σύσκεψη – Νεκροί από βομβαρδισμούς
ΚΟΣΜΟΣ

Έκτακτη σύσκεψη – Νεκροί από βομβαρδισμούς

Τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα (20/7) Παρασκευή στη Γάζα, με αποτέλεσμα ο Βενιαμίν Νετανιάχου να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη. Από τους τέσσερις νεκρούς, οι τρεις ήταν «μαχητές» της Χαμάς. Ο ισραηλινός στρατός προχώρησε σε σφοδρούς βομβαρδισμούς στον παλαιστινιακό θύλακα. Πρόκειται για αντίποινα για τα «πυρά» εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών κοντά στα σύνορα. Νέοι βομβαρδισμοί με 17 νεκρούς – Φόβος για νέα κρίση […]

Τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα (20/7) Παρασκευή στη Γάζα, με αποτέλεσμα ο Βενιαμίν Νετανιάχου να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη.

Από τους τέσσερις νεκρούς, οι τρεις ήταν «μαχητές» της Χαμάς. Ο ισραηλινός στρατός προχώρησε σε σφοδρούς βομβαρδισμούς στον παλαιστινιακό θύλακα. Πρόκειται για αντίποινα για τα «πυρά» εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών κοντά στα σύνορα.

Νέοι βομβαρδισμοί με 17 νεκρούς – Φόβος για νέα κρίση

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς, δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν κοντά στο Χαν Γιουνές, ένας άλλος σκοτώθηκε στη Ράφα και ο τέταρτος σκοτώθηκε κοντά στα σύνορα, στα ανατολικά της πόλης της Γάζας.

Όπως ανέφερε ο στρατός, μαχητικά αεροσκάφη και άρματα μάχης βομβάρδισαν «στρατιωτικούς στόχους σε όλη τη λωρίδα της Γάζας».

Έτσι, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Άμυνας, όπως ανέφεραν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης. Πάντως, ο εκπρόσωπός του δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για να επιβεβαιώσει αυτή την πληροφορία.

Μακελειό – «Υστερικές» επιθέσεις των δυνάμεων του Άσαντ

Ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για τη Μέση Ανατολή Νικολάι Μλαντένοφ κάλεσε το Ισραήλ και τη Χαμάς να αποφύγουν την κλιμάκωση της βίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις