Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Έκτακτη συνέλευση για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έκτακτη συνέλευση για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η σημερινή (30/5) Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκίνησε στις 12.00 στα γραφεία της εταιρείας στο γήπεδο της Τούμπας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τις 8 Μαΐου γνωστοποίησε την διεξαγωγή της κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (30/5), με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την έκδοση ομολογιακού δανείου, να είναι τα δυο πιο σημαντικά θέματα της […]

Η σημερινή (30/5) Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκίνησε στις 12.00 στα γραφεία της εταιρείας στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τις 8 Μαΐου γνωστοποίησε την διεξαγωγή της κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (30/5), με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την έκδοση ομολογιακού δανείου, να είναι τα δυο πιο σημαντικά θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Διαβάστε ακόμα:

Ξεκίνησε η έρευνα για τον Κάριους – Ψάχνουν τερματοφύλακα

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, αν προχωρήσει η εταιρεία σε νέα αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, αναμένεται να εκτοξεύσει την συνολική επένδυσή του στο «Δικέφαλο».

Μέσα σε έξι χρόνια το ποσό θα έχει ξεπεράσει τα 90 εκατ. ευρώ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει, βάση του «Financial Fair Play» της UEFA, να είναι «ΟΚ» και να μην υπάρχει απόκλιση ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδα, κάτι που μπορεί να γίνει με την εισροή των απαραίτητων κεφαλαίων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις