Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός – Πανηγυρική πρόκριση στους «32» του Europa League
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός – Πανηγυρική πρόκριση στους «32» του Europa League

Σε ένα από τα πιο σπουδαία βράδια της ιστορίας του, ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-1 την Μίλαν στο κατάμεστο Καραϊσκάκη και προκρίθηκε στους «32» του Europa League. Ο Ολυμπιακός είχε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στο τεράστιο μπάτζετ και τα μεγάλα ονόματα της Μίλαν. Για μία ώρα αγώνα είχε τον έλεγχο του. Έβαλε πρώτος γκολ και παρότι […]

Ολυμπιακός Μίλαν

Σε ένα από τα πιο σπουδαία βράδια της ιστορίας του, ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-1 την Μίλαν στο κατάμεστο Καραϊσκάκη και προκρίθηκε στους «32» του Europa League.

Ο Ολυμπιακός είχε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στο τεράστιο μπάτζετ και τα μεγάλα ονόματα της Μίλαν.

Για μία ώρα αγώνα είχε τον έλεγχο του. Έβαλε πρώτος γκολ και παρότι μετά το 2-0 που του έδινε πρόκριση δέχθηκε αμέσως γκολ, βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και να πάρει μια μεγαλειώδη πρόκριση.

Στο 60′ ο Σισέ από κοντά έκανε το 1-0, εννέα λεπτά μετά ο Σαπάτα με αυτογκόλ έκανε το 2-0, αλλά στο 72′ ο ίδιος παίκτης μείωσε σε 2-1 για την Μίλαν.

Τελικά ένα πέναλτι που κέρδισε ο Τοροσίδης στο 81′, έκανε γκολ ο Φορτούνης και ο ΟΣΦΠ πέρασε στην επόμενη φάση από έναν πολύ δύσκολο όμιλο.

Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη, μετά τους αποκλεισμούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ντουντελάνζ με την Μπέτις έμειναν στο 0-0.

Η βαθμολογία:

1. Μπέτις 12 (7-2)

2. Ολυμπιακός 10 (11-6)

3. Μίλαν 10 (12-9)

4. Ντουντελάνζ 1 (3-16)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σα, Ελαμπντελαουΐ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά (79′ Τοροσίδης), Φορτούνης, Ποντένσε (85′ Μπουχαλάκης), Φετφατζίδης (69′ Νάτχο), Γκερέρο.

ΜΙΛΑΝ

Ρέινα, Καλάμπρια, Αμπάτε, Σαπάτα, Ροντρίγκες (85′ Χαλίλοβιτς), Κεσιέ, Μπακαγιόκο, Τσαλχάνογλου, Καστιγιέχο, Κουτρόνε(78′ Λασάλτ), Ιγκουαΐν.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις