Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άνοιξαν οι ουρανοί – Μπλόκαραν οι δρόμοι από την βροχή
ΕΛΛΑΔΑ

Άνοιξαν οι ουρανοί – Μπλόκαραν οι δρόμοι από την βροχή

Σφοδρή καταιγίδα πλήττει την Αττική και ειδικά τα βόρεια προάστια όπου άνοιξαν οι ουρανοί. Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από τη λεωφόρο Κηφισίας μετά από την έντονη νεροποντή που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Ένα ορμητικό ποτάμι από λασπόνερα πλημμύρισε τη λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Υγεία. Δείτε εδώ LIVE την κίνηση στους δρόμους. Μετά τη νεροποντή στα βόρεια προάστια, η πυροσβεστική έχει δεχτεί 23 […]

Σφοδρή καταιγίδα πλήττει την Αττική και ειδικά τα βόρεια προάστια όπου άνοιξαν οι ουρανοί.

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από τη λεωφόρο Κηφισίας μετά από την έντονη νεροποντή που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ένα ορμητικό ποτάμι από λασπόνερα πλημμύρισε τη λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Υγεία.

Δείτε εδώ LIVE την κίνηση στους δρόμους.

Μετά τη νεροποντή στα βόρεια προάστια, η πυροσβεστική έχει δεχτεί 23 κλήσεις για άντληση υδάτων και 13 διακοπές ρεύματος σε Μαρούσι, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Αγία Παρασκευή και Παλλήνη.

Υπενθυμίζεται πως η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, σε αρκετές περιοχές της χώρας, οι οποίες ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Καιρός: Δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται νέες καταιγίδες

Σημειώνεται, ότι η ΓΓΠΠ έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο – Δείτε LIVE την κίνηση

Παράλληλα, η ΓΓΠΠ συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις