Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Άνδρας μαχαίρωσε 20 μαθητές σε δημοτικό σχολείο του Πεκίνου
ΚΟΣΜΟΣ

Άνδρας μαχαίρωσε 20 μαθητές σε δημοτικό σχολείο του Πεκίνου

Σύμφωνα με το κρατικό κινέζικο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, ένας άνδρας επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι 20 μαθητές δημοτικού σε δημοτικό σχολείο της συνοικίας Xicheng της κινεζικής πρωτεύουσας λίγο μετά τις 11:15 τοπική ώρα. Αρκετοί από τους τραυματίες διακομίστηκαν σε γειτονικό νοσοκομείο και νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, με τους τρεις εξ αυτών να βρίσκονται σε […]

Σύμφωνα με το κρατικό κινέζικο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, ένας άνδρας επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι 20 μαθητές δημοτικού σε δημοτικό σχολείο της συνοικίας Xicheng της κινεζικής πρωτεύουσας λίγο μετά τις 11:15 τοπική ώρα. Αρκετοί από τους τραυματίες διακομίστηκαν σε γειτονικό νοσοκομείο και νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, με τους τρεις εξ αυτών να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συνελήφθη ένας ύποπτος ως δράστης της επίθεσης. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει δεκάδες οργισμένους γονείς να ζητούν πληροφορίες από το προσωπικό του σχολείου στην είσοδό του. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή εκτελέστηκε στην Κίνα ένας άνδρας που μαχαίρωσε και τραυμάτισε 12 παιδιά το 2017 στην πόλη Πινγκξιάνγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παραιτήθηκε αιφνιδίως ο βασιλιάς της Μαλαισίας – Λίγο μετά τον γάμο που σκανδάλισε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις