Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άγριο ξέσπασμα Πολάκη κατά Μητσοτάκη και Δικαιοσύνης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριο ξέσπασμα Πολάκη κατά Μητσοτάκη και Δικαιοσύνης

Επίθεση τόσο κατά της Δικαιοσύνης όσο και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης. Αφορμή στάθηκε η απόφαση για τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, αλλά υπό όρους. Διαβάστε ακόμα: Σκληρή γλώσσα Πολάκη για Μητσοτάκη: «Καραγκιοζιλίκια»! Έτσι, σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε και στην Ηριάννα και στη Δικαιοσύνη- γενικότερα- […]

Επίθεση τόσο κατά της Δικαιοσύνης όσο και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης.

Αφορμή στάθηκε η απόφαση για τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, αλλά υπό όρους.

Διαβάστε ακόμα: Σκληρή γλώσσα Πολάκη για Μητσοτάκη: «Καραγκιοζιλίκια»!

Έτσι, σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε και στην Ηριάννα και στη Δικαιοσύνη- γενικότερα- και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά, η ανάρτησή του έχει ως εξής: 

«Νοητή Δικαιοσύνη …..
Το χρυσαυγουλο κοτοπουλοειδες ναζιστοσταγονιδιο Μπαρμπαρουσης που κάλεσε σε κατάλυση του πολιτεύματος ΕΞΩ και η Ηριαννα που είχε φίλο που ήξερε αναρχικούς ΜΕΣΑ !!!!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΕΜΦΥΛΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ !!!
Δεν θα σας περάσει !!!

Η χώρα κλείνει μέτωπα στα Βορεια σύνορα για να ασχοληθεί μόνο με τα Ανατολικά ,Βγαίνει απο τα μνημόνια με ρύθμιση του χρέους και Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ…..

Διαβάστε ακόμα: Η Τελιγιορίδου το νέο θύμα αποδοκιμασιών, μετά την υπογραφή! (vid)

Γι αυτο ΤΡΕΜΕΙΣ Κυριακο και έχεις βγάλει όλο τον εσμό του παρακράτους στην πιάτσα !!!! Δεν σε νοιάζει η Μακεδονία ,σε νοιάζει μην βρεθούν με χειροπέδες αυτοί που σε έβαλαν εκεί που είσαι σήμερα!!!!!ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ……

ΚΑΙ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
Το ακούς εκπρόσωπε της σαπίλας;;;;;;»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις