Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άγρια επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN – Ανάκληση της διαπίστευσης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγρια επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN – Ανάκληση της διαπίστευσης

Σκληρή επίθεση σε δημοσιογράφο του CNN εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Ντραμπ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στον Λευκό Οίκο αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο Τζιμ Ακόστα, ο οποίος καθόταν στην πρώτη σειρά, ήθελε να κάνει ακόμη μία ερώτηση, όμως ο Αμερικανός πρόεδρος δεν επιθυμούσε. Η υπάλληλος του Λευκού Οίκου που μοιράζει το μικρόφωνο […]

Επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN Τζιμ Ακόστα

Σκληρή επίθεση σε δημοσιογράφο του CNN εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Ντραμπ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στον Λευκό Οίκο αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ο Τζιμ Ακόστα, ο οποίος καθόταν στην πρώτη σειρά, ήθελε να κάνει ακόμη μία ερώτηση, όμως ο Αμερικανός πρόεδρος δεν επιθυμούσε.

Η υπάλληλος του Λευκού Οίκου που μοιράζει το μικρόφωνο επιχείρησε να το πάρει από τα χέρια του Αμερικανού δημοσιογράφου. Αυτός αρχικά αντιστάθηκε αλλά στο τέλος αναγκάστηκε να το παραδώσει.

Στη συνέχεια ο Τραμπ άρχισε να τον «στολίζει»

«Είναι ντροπή για το CNN να έχει ένα τύπο σαν και εσένα στο δυναμικό του. Είσαι αγενέστατος, απαίσιος», φώναζε ο Αμερικανός πρόεδρος για να συνεχίσει.

«Όταν μεταδίδεις fake news, όπως άλλωστε κάνει το CNN, να ξέρεις ότι εσύ είσαι ο εχθρός του λαού. Κάθισε, λοιπόν, κάτω σε παρακαλώ».

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ότι ανακαλεί μέχρι νεοτέρας τη διαπίστευση του δημοσιογράφου του CNN

«Μόλις μου απαγόρευσαν την είσοδο στον Λευκό Οίκο», επιβεβαίωσε μέσω Twitter ο Τζιμ Ακόστα.

Ο Ακόστα έχει γίνει επανειλημμένα στόχος του Τραμπ, καθώς του θέτει συχνά με πιεστικό τρόπο ερωτήσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Ακόστα απαίτησε ο Τραμπ να του απαντήσει σε ένα ερώτημα για ένα από τα «καραβάνια» των μεταναστών από χώρες της κεντρικής Αμερικής που κινείται προς τις ΗΠΑ.

Στο αποκορύφωμα της προεκλογικής εκστρατείας, ο πρόεδρος έκανε συχνά λόγο περί επαπειλούμενης «εισβολής» μεταναστών.

Αμέσως μετά, ο Ακόστα έθεσε ερωτήματα στον Τραμπ για την έρευνα σχετικά με τη φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Το σχόλιο του CNN

Σε ανακοίνωσή του, το CNN χαρακτήρισε τα σχόλια του Τραμπ «αντιαμερικανικά» και τάχθηκε υπέρ του Ακόστα. «Ο ελεύθερος Τύπος έχει ζωτική σημασία για τη δημοκρατία», τόνισε το τηλεοπτικό δίκτυο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις