Search

Τραχανόσουπα βελουτέ

Μοιράσου αυτό το άρθρο...Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0

zypr1qbu

Υλικά για 2-4 άτομα

5-6 πατάτες
3-4 ώριμες, ξεφλουδισμένες και τριμμένες ντομάτες
Χυμός από 1-2 λεμόνια
Αλάτι
πιπέρι
500 γραμμάρια τραχανά
3 κόκκινες πιπεριές γλυκές
1 καρότο κομμένο σε ροδέλες

Εκτέλεση

Βράζετε σε μια μεγάλη κατσαρόλα όλα τα λαχανικά κομμένα σε μικρά κομμάτια μαζί με τον χυμό ντομάτας και αφήνετε μέχρι να μαλακώσουν.
Ρίχνετε σταδιακά τον τραχανά και λίγο αλάτι και ανακατεύετε διαρκώς για να μην κολλήσει.
Τον αφήνετε να βράσει για 15 περίπου λεπτά μέχρι να γίνει χυλός.

Μοιράσου αυτό το άρθρο...Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0