Search

Κοτόπουλο με σάλτσα πορτοκάλι και κονιάκ

Μοιράσου αυτό το άρθρο...Share on Facebook0Tweet about this on Twitter

kotopoulo

Υλικά για 2-4 άτομα

1 ολόκληρο κοτόπουλο
Λίγο κονιάκ
1 μεγάλο ποτήρι χυμό πορτοκάλι
Ξύσμα πορτοκαλιού
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Τεμαχίζετε το κοτόπουλο στα τέσσερα, αλατοπιπερώνετε και το χαράζετε.
Ανακατεύετε το κονιάκ με το χυμό πορτοκάλι και προσθέτετε το ξύσμα.
Αλείφετε το κρέας με το μείγμα και προσθέτετε λίγο στο ταψί.
Ψήνετε σε πολύ χαμηλή φωτιά στους 120 βαθμούς μέχρι να αποκτήσει μια κόκκινη κρούστα.
Κάθε τόσο αλείφετε το κρέας με το μείγμα πορτοκάλι-κονιάκ.

Μοιράσου αυτό το άρθρο...Share on Facebook0Tweet about this on Twitter