Άνοιξες την συσκευασία με την κόκκινη σάλτσα για να φτιάξεις μία μακαρονάδα αλλά η μισή ποσότητα σου μένει ανεκμετάλλευτη. Για πόσο καιρό μπορείς να την αφήσεις «ανοιχτή» στο ψυγείο; Δες μία βασική λίστα με τις συσκευασίες που συνηθίζεις να ανοίγεις αλλά να μην καταναλώνεις μέσα σε μία ημέρα. Μπαχαρικά-6 μήνες Λάδι: 4-7 μήνες Αλεύρι:6-8 μήνες Ρύζι […]

Άνοιξες την συσκευασία με την κόκκινη σάλτσα για να φτιάξεις μία μακαρονάδα αλλά η μισή ποσότητα σου μένει ανεκμετάλλευτη. Για πόσο καιρό μπορείς να την αφήσεις «ανοιχτή» στο ψυγείο;
Δες μία βασική λίστα με τις συσκευασίες που συνηθίζεις να ανοίγεις αλλά να μην καταναλώνεις μέσα σε μία ημέρα.
Μπαχαρικά-6 μήνες
Λάδι: 4-7 μήνες
Αλεύρι:6-8 μήνες
Ρύζι : 12 μήνες
Γάλα: 1 εβδομάδα
Τυρί του τοστ: 3 εβδομάδες
Βούτυρο: 1-3 μήνες
Κόκκινη σάλτσα: έως 3 μήνες
Αμύγδαλα: 9-12 μήνες
Κάσιους: 6-9 μήνες
Δημητριακά: 4-6 μήνες
