Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ώρα για ταινία – Οι πέντε καλύτερες προτάσεις για τους σινεφίλ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ώρα για ταινία – Οι πέντε καλύτερες προτάσεις για τους σινεφίλ

 Ήρθε επιτέλους η ώρα να προσθέσουμε στην λίστα μας μερικές απο τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2019! «Beautiful Boy» του Φέλιξ Φαν Γκρόνινγκερ Στην κινηματογραφική διασκευή του αυτοβιογραφικού βιβλίου του Ντέιβιντ Σεφ, «Beautiful Boy: A Father’s Journey Through His Son’s Addiction», ακολουθεί την ιστορία του Ντέιβιντ (Στιβ Καρέλ) ενός πατέρα που παρακολουθεί το γιο του, […]

 Ήρθε επιτέλους η ώρα να προσθέσουμε στην λίστα μας μερικές απο τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2019!

«Beautiful Boy» του Φέλιξ Φαν Γκρόνινγκερ

Στην κινηματογραφική διασκευή του αυτοβιογραφικού βιβλίου του Ντέιβιντ Σεφ, «Beautiful Boy: A Father’s Journey Through His Son’s Addiction», ακολουθεί την ιστορία του Ντέιβιντ (Στιβ Καρέλ) ενός πατέρα που παρακολουθεί το γιο του, Νικ (Σαλαμέ), να παλεύει με την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά. Φέρτε μαζί σας χαρτομάντιλα όταν η ταινία κάνει την πρεμιέρα της στις 31 Ιανουαρίου στην Ελλάδα.

«The Wife» του Μπιόρν Ρουντζ

Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Μεγκ Γουόλιτζερ, το «The Wife» είναι η ιστορία ενός φαινομενικά τέλειου ζευγαριού και της κρίσης που ξεσπά όταν η μόνιμα στη σκιά σύζυγος, λέει τελικά όλα όσα αληθινά σκέφτεται. Οι κριτικές για την ερμηνεία της Γκλεν Κλόουζ είναι αποθεωτικές.Η ταινία αναμένεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου.

«Vox Lux» του Μπρέιντι Κόρμπετ

Η νέα σκηνοθετική απόπειρα του Μπρέιντι Κόρμπετ μετά το «The Childhood of a Leader», με πρωταγωνίστρια τη Νάταλι Πόρτμαν στο ρόλο μιας τραγουδίστριας με το όνομα Σελέστ, η οποία επιβιώνει από μια τραγωδία για να δει τη φήμη της να εκτοξεύεται στα ύψη.Ο Κόρμπετ γύρισε το «Vox Lux» σε φιλμ 65 χιλιοστών, το οποίο στη συνέχεια θα προβληθεί σε φιλμ 70mm. Αναμένεται στις αίθουσες στις 28 Φεβρουαρίου.

«Chaos Walking» του Νταγκ Λάιμαν

Η ιστορία της ταινίας μιλά για τη ζωή ενός αγοριού που ζει σε έναν άλλο πλανήτη, στον οποίο πιστεύεται πως όλες οι γυναίκες έχουν εξαφανιστεί, και όλα τα ζωντανά πλάσματα μπορούν να ακούν τις σκέψεις μεταξύ τους μέσω μιας ροής από εικόνες, λέξεις και ήχους  Ολα θα αλλάξουν όταν θα εμφανιστεί ένα κορίτσι που κρατάει το μυστικό της ζωής του πλανήτη. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις αρχές Μαρτίου.

«Us» του Τζόρνταν Πιλ

Ο νέος εφιάλτης τον οποίο γράφει και σκηνοθετεί ο Τζόρνταν Πιλ με πρωταγωνιστές τους Λουπίτα Νιόνγκ’ο, Ελίζαμπεθ Μος και Γουίνστον Ντιούκ, μιλά για μια οικογένεια που δέχεται την επίθεση μιας άλλης οικογένειας για να ανακαλύψει πως απέναντί της έχει τον χειρότερο εχθρό της: τον ίδιο της τον εαυτό.Η ταινία αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Μαρτίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις