Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Ύποπτη για το φόνο μου» – Ποιος ο θύτης και ποιος το θύμα; (vid)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ύποπτη για το φόνο μου» – Ποιος ο θύτης και ποιος το θύμα; (vid)

Μετά την μεγάλη επιτυχία της περσινής θεατρικής σεζόν «Δείπνο Βασιλισσών», o Βαλεντίνος Τσίλογλου επιστρέφει με το αστυνομικό – θρίλερ «Ύποπτη για τον Φόνο μου» Το έργο διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη του 1957. O νεαρός αστυνομικός Τζόρτζ Φέρμπεν ερευνά την υπόθεση δολοφονίας της Άννα Γουόρεν, που τάραξε την κοσμική ζωή της Νέας Υόρκης. Οι ύποπτοι είναι […]

Μετά την μεγάλη επιτυχία της περσινής θεατρικής σεζόν «Δείπνο Βασιλισσών», o Βαλεντίνος Τσίλογλου επιστρέφει με το αστυνομικό – θρίλερ «Ύποπτη για τον Φόνο μου»

Το έργο διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη του 1957. O νεαρός αστυνομικός Τζόρτζ Φέρμπεν ερευνά την υπόθεση δολοφονίας της Άννα Γουόρεν, που τάραξε την κοσμική ζωή της Νέας Υόρκης. Οι ύποπτοι είναι πρόσωπα οικεία, στενά συνδεδεμένα μαζί της. Το πορτραίτο της, τον καθιστά δέσμιο της γοητείας της. Μέσα από τις ανακρίσεις και τις μαρτυρίες, βγαίνει το «πόρισμα» της ενοχής του καθενός.

Όλοι είχαν λόγο να την δολοφονήσουν! Ποιος το έκανε όμως; Ποιος είναι ο θύτης και ποιος το θύμα; Πού βρίσκεται η αλήθεια πίσω απ΄όλες αυτές τις αντιφατικές καταθέσεις; Μέσα σε μια στιγμή μπορούν όλα να ανατραπούν!

Στόχος της παράστασής είναι να παρουσιάσει τις αδυναμίες, τις ευαισθησίες, τις ανάγκες και τις πιο σκοτεινές πτυχές των ανθρώπινων υπάρξεων, όπου ο έρωτας – σε όλες τις μορφές του – τους μετατρέπει σε πιόνια.

Ένα αστυνομικό θρίλερ, ατμοσφαιρικό, γεμάτο ανατροπές, εντάσεις, συγκινήσεις και σασπένς.

Χώρος: Θέατρο Βαφείο-Λάκης Καραλής  

Αγίου Όρους 16 & Λ. Κωνσταντινουπόλεως 115, Κεραμεικός (πλησίον Μετρό Κεραμεικός)

Πρεμιέρα: Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη & Πέμπτη, στις 21:15
Διάρκεια: 100’

Εισιτήρια: 13 € (κανονικό),   10 € (μειωμένο για φοιτητές, ανέργους & ΑΜΕΑ) & 6 € (ατέλειες)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις