Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Όχι» στους πλειστηριασμούς – Συγκέντρωση σε συμβολαιογραφείο (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

«Όχι» στους πλειστηριασμούς – Συγκέντρωση σε συμβολαιογραφείο (pics)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα έξω από συμβολαιογραφείο στο Κολωνάκι. Το κίνημα «Δεν Πληρώνω» βρίσκεται έξω από συμβολαιογραφείο, στη Σκουφά 77, όπου έχει προγραμματιστεί η διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Στόχος του να στείλει μήνυμα αντίστασης κατά των πλειστηριασμών, οι οποίοι, όπως αναφέρουν τα μέλη του κινήματος, «έχουν βάλει στο στόχαστρο τη λαϊκή περιουσία και τη θέλουν εδώ […]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα έξω από συμβολαιογραφείο στο Κολωνάκι.

Το κίνημα «Δεν Πληρώνω» βρίσκεται έξω από συμβολαιογραφείο, στη Σκουφά 77, όπου έχει προγραμματιστεί η διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Στόχος του να στείλει μήνυμα αντίστασης κατά των πλειστηριασμών, οι οποίοι, όπως αναφέρουν τα μέλη του κινήματος, «έχουν βάλει στο στόχαστρο τη λαϊκή περιουσία και τη θέλουν εδώ και τώρα».

Διαβάστε ακόμα:

Περισσότερα από 200 παιδιά κακοποίησε ο 63χρονος

Στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο σήμερα (21/3) βγαίνει σε πλειστηριασμό ένα ακίνητο για χρέος 50.000 ευρώ με τιμή πρώτης προσφοράς τα 48.000 ευρώ, καθώς και ένα οικόπεδο για χρέος ύψους 40.000 ευρώ με τιμή πρώτης προσφοράς τα 40.000 ευρώ.

Στον αντίποδα, οι συμβολαιογράφοι επισημαίνουν ότι τα ακίνητα που βγαίνουν σε πλειστηριασμό είναι μόνο ακίνητα μεγάλης αξίας και όχι λαϊκές κατοικίες.

Στην κινητοποίηση, σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετέχει με ντουντούκα και ο παλαιός καθηγητής του Αλέξη Τσίπρα στο πανεπιστήμιο, Γιάννης Πρωτονοτάριος, ενώ στην κινητοποίηση είναι παρούσα και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις