Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Όταν τα άστρα, καθορίζουν τη σχέση – Αυτά τα ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο έτος
PLUS

Όταν τα άστρα, καθορίζουν τη σχέση – Αυτά τα ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο έτος

Λίγο πολύ, όλοι φοβόμαστε μήπως χαλάσει η σχέση μας. Ο έρωτας, είναι το πιο περίπλοκο κεφάλαιο και πολλές φορές δημιουργεί ανασφάλειες. Κάτι τέτοιες στιγμές… αναζητάμε μια παρηγοριά στα άστρα! Το 2019 πρόκειται να είναι ένα έτος μεγάλης αλλαγής για όλα τα ζώδια. Και όπου αλλαγές εννοούμε και θετικές και αρνητικές. Στις αρνητικές στιγμές συγκαταλέγονται και τα […]

ζώδια χωρισμός

Λίγο πολύ, όλοι φοβόμαστε μήπως χαλάσει η σχέση μας. Ο έρωτας, είναι το πιο περίπλοκο κεφάλαιο και πολλές φορές δημιουργεί ανασφάλειες. Κάτι τέτοιες στιγμές… αναζητάμε μια παρηγοριά στα άστρα!

Το 2019 πρόκειται να είναι ένα έτος μεγάλης αλλαγής για όλα τα ζώδια. Και όπου αλλαγές εννοούμε και θετικές και αρνητικές.

Στις αρνητικές στιγμές συγκαταλέγονται και τα διαζύγια, οι χωρισμοί.

Και μέσα στο 2019, έξι ζώδια είναι πιο πιθανό να χωρίσουν, δυστυχώς.

Κριός

Οι Κριοί είναι απίθανα να μην αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα στη σχέση του το 2019.  Προβλήματα ασυμβατότητας χαρακτήρων θα δημιουργήσουν ένταση με το ταίρι σας. Παρά τις προσπάθειες που κάνετε, το να σώσετε τη σχέση σας μέσα στο 2019 μοιάζει με μια χαμένη μάχη.

Ταύρος

Η ρουτίνα, η απόσταση και η διαφορά απόψεων θα βάλουν εμπόδια στην αγάπη που αισθάνεστε για τον σύντροφό σας. Το να πολεμήσετε για τη σχέση σας πάντα αξίζει, αλλά στην ουσία θα είναι απλά σπατάλη ενέργειας, καθώς ο χωρισμός είναι σχεδόν αναπόφευκτος.

grayscale photo of man and woman kissing each other

Καρκίνος

Το τέλος του 2019 θα είναι δύσκολο για Καρκίνους, καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν εντάσεις οι οποίες το πιθανότερο είναι ότι θα τους οδηγήσουν στο χωρισμό. Οι Καρκίνοι στο τέλος της χρονιάς θα κληθούν να πάρουν μια σημαντική απόφαση για τη ζωή τους.

Λέων

Θα δυσκολευτείτε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση σας. Θα παρατηρήσετε μια αλλαγή στον εαυτό σας το 2019. Θα συνειδητοποιήσετε ότι αισθάνεστε όλο και πιο δυσαρεστημένοι. Το 2019 θα είναι η στιγμή που θα αποφασίσετε τι θέλετε πραγματικά από μια σχέση.

Ζυγός

Οι τσακωμοί θα σας αναγκάσουν να χωρίσετε.

Τα πράγματα θα είναι σκληρά για εσάς και το ταίρι σας το 2019. Θα μπείτε στον πειρασμό να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας και να κάνετε μια νέα αρχή. Η σχέση σας κινδυνεύει να καταρρεύσει και να καεί φέτος, αλλά αυτό δεν είναι και ένα τόσο κακό νέο, αφού γρήγορα θα ανακάμψετε από το χωρισμό σας.

Αιγόκερως

Η έλλειψη αγάπης θα σας απομακρύνει από το ταίρι σας.

Το 2019, θα αισθανθείτε απομονωμένοι και μόνοι, παρά το γεγονός ότι είστε σε μια σχέση. Θα αισθανθείτε την απόσταση με τον σύντροφό σας να μεγαλώνει και θα προσπαθήσετε να βρείτε κοινά σημεία. Το τέλος της σχέσης σας είναι δυστυχώς αναπόφευκτο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις