Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Όταν η απόγνωση οδηγεί στην παράκρουση: Έτσι παλεύουν οι γονείς να σώσουν το παιδί τους (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Όταν η απόγνωση οδηγεί στην παράκρουση: Έτσι παλεύουν οι γονείς να σώσουν το παιδί τους (vid)

H απόγνωση των γονιών που κοντεύουν να χάσουν το παιδί τους, μπορεί να οδηγήσει σε πράξεις  παράκρουσης, ωστόσο οι περισσότεροι θα μπορούσαν να τις δικαιολογήσουν. Δυο Κινέζοι  τρώνε δημοσίως χορτάρι, προκειμένου να προσελκύσουν την προσοχή των περαστικών, συγκεντρώνοντας τους πόρους για τις θεραπείες του εννιάχρονου παιδιού τους που πάσχει από λευχαιμία. Το ζευγάρι υποστηρίζει ότι […]

H απόγνωση των γονιών που κοντεύουν να χάσουν το παιδί τους, μπορεί να οδηγήσει σε πράξεις  παράκρουσης, ωστόσο οι περισσότεροι θα μπορούσαν να τις δικαιολογήσουν.

Δυο Κινέζοι  τρώνε δημοσίως χορτάρι, προκειμένου να προσελκύσουν την προσοχή των περαστικών, συγκεντρώνοντας τους πόρους για τις θεραπείες του εννιάχρονου παιδιού τους που πάσχει από λευχαιμία.

Το ζευγάρι υποστηρίζει ότι έμεινε χωρίς χρήματα, καθώς οι θεραπείες για τον καρκίνο που ταλαιπωρεί το παιδί τους, είναι πανάκριβες. Αν και ζήτησαν βοήθεια δημόσια, δεν συγκέντρωσαν τα απαραίτητα χρήματα κι έτσι αποφάσισαν να κάνουν ό.τι είναι δυνατόν για να μαζέψουν κι άλλα.

Εμφανίστηκαν στους δρόμους μασουλώντας χορτάρι, παρουσιάζοντας ένα πλακάτ με το οποίο ενημέρωναν το κοινό για το πρόβλημα του 9χρονου παιδιού τους, ενώ είχαν και έναν τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να συνεισφέρουν όσοι έχουν τη θέληση.

Ο άτυχος πατέρας δηλώνει πως το ζευγάρι δεν έχει καμία άλλη δεξιότητα που να μπορούσε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των τουριστών.
Το 9χρονο αγόρι υποβλήθηκε σε θεραπείες, οι οποίες ωστόσο δεν βελτίωσαν την κατάστασή του, με συνέπεια να απαιτείται μία πανάκριβη μέθοδος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις