Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ψάχνουν σε όλη την Ελλάδα μία… προξενήτρα, του Πέτρου Καρσιώτη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψάχνουν σε όλη την Ελλάδα μία… προξενήτρα, του Πέτρου Καρσιώτη

Του Πέτρου Καρσιώτη Μια… προξενήτρα, που φέρεται να έταζε γάμους σε μοναχικούς ηλικιωμένους με χήρες, που διέθεταν μεγάλη προίκα (!), ψάχνει η Αστυνομία σε όλη την Ελλάδα! Η γυναίκα αυτή, ως υπεύθυνη του γραφείου συνοικεσίων και ευρέσεως εργασίας στα Χανιά,  φέρεται να είχε δημοσιεύσει αγγελίες σε τοπική εφημερίδα όπου έταζε πολύφερνες νύφες στους υποψήφιους γαμπρούς. […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μια… προξενήτρα, που φέρεται να έταζε γάμους σε μοναχικούς ηλικιωμένους με χήρες, που διέθεταν μεγάλη προίκα (!), ψάχνει η Αστυνομία σε όλη την Ελλάδα!

Η γυναίκα αυτή, ως υπεύθυνη του γραφείου συνοικεσίων και ευρέσεως εργασίας στα Χανιά,  φέρεται να είχε δημοσιεύσει αγγελίες σε τοπική εφημερίδα όπου έταζε πολύφερνες νύφες στους υποψήφιους γαμπρούς.

Άνδρες, κοντά στα 70 χρόνια τους

Όλα δείχνουν ότι αρκετοί ήταν εκείνοι, άνδρες κυρίως κοντά στα 70 τους χρόνια, που ενδιαφέρθηκαν να αποκτήσουν μία συντροφιά.

Είτε γιατί δεν παντρεύτηκαν ποτέ είτε γιατί έμειναν κι εκείνοι μόνοι και ήθελαν συντροφιά.

Προκαταβολές για τα “έξοδα μετακίνησης”

Βάσει των καταγγελιών όμως, ενώ πλήρωσαν προκαταβολές για τα “έξοδα μετακίνησης και διαμονής των γυναικών”, ο καιρός περνούσε και νύφες δεν έβλεπαν.

Τρεις ενδιαφερόμενοι είδαν κι… απόειδαν! 

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Alphafreepress, τρεις από τους ενδιαφερόμενους, είδαν και απόειδαν και κατέφυγαν στις αστυνομικές αρχές να βρουν την άκρη.

Έκλεισε το γραφείο κι έφυγε

Διαπιστώθηκε ότι η καταζητούμενη ιδιοκτήτρια του γραφείου, καθώς πληροφορήθηκε τις κινήσεις των θυμάτων, έκλεισε το γραφείο στα Χανιά κι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δικογραφία για τρεις συνεργάτες της

Η δικογραφία πάντως που σχηματίζεται σε βάρος της περιλαμβάνει και τρεις ακόμη συνεργάτες της.

Τρεις μόνο ενδιαφερόμενοι έδωσαν 30.000 ευρώ!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα θύματα αναφέρουν ότι τους ζητήθηκαν προκαταβολές, που φθάνουν συνολικά και τα 30.000 ευρώ, για να καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης (αεροπορικά,  ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχεία, φαγητό), των υποψήφιων συζύγων.

Έρευνα στο γραφείο συνοικεσίων 

Ομάδα αστυνομικών προχώρησε σε έρευνα στο γραφείο και από τα έγγραφα που βρέθηκαν προκύπτει το αδίκημα της απάτης σε βάρος των θυμάτων, που ακόμα περιμένουν τις… νύφες!

Προσπαθούν να την εντοπίσουν

Η δικογραφία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί αλλά εντείνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της ιδιοκτήτριας, προκειμένου να καταθέσει την άποψή της για όσα συνέβησαν.

Και στο παρελθόν κατηγορήθηκε για απάτη

Πληροφορίες της Alphafreepress αναφέρουν ότι η γυναίκα αυτή είναι γνώριμη των αστυνομικών αρχών από παλαιότερες εμπλοκές της καθώς έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για απάτες.

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα πως άνοιξε το γραφείο συνοικεσίων και ευρέσεως εργασίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις