Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χτυποκάρδια στο Θρανίο: «Κλείδωσαν» η… Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ!
LIFESTYLE

Χτυποκάρδια στο Θρανίο: «Κλείδωσαν» η… Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ!

Ο Λάκης Λαζόπουλος μεταφέρει στο θέατρο την πετυχημένη ταινία «Χτυποκάρδια Στο Θρανίο», το θρυλικό έργο του Αλέκου Σακελλάριου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη, τον ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη (Αλίκη Βουγιουκλάκη) θα υποδυθεί η Κατερίνα Γερονικολού και τον ρόλο του γιατρού Δημήτρη Παπαδόπουλου (Δημήτρης Παπαμιχαήλ) ο Ορέστης Τζιόβας. Διαβάστε ακόμα Οι τελευταίες στιγμές του Avicii […]

Ο Λάκης Λαζόπουλος μεταφέρει στο θέατρο την πετυχημένη ταινία «Χτυποκάρδια Στο Θρανίο», το θρυλικό έργο του Αλέκου Σακελλάριου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη, τον ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη (Αλίκη Βουγιουκλάκη) θα υποδυθεί η Κατερίνα Γερονικολού και τον ρόλο του γιατρού Δημήτρη Παπαδόπουλου (Δημήτρης Παπαμιχαήλ) ο Ορέστης Τζιόβας.

Διαβάστε ακόμα

Οι τελευταίες στιγμές του Avicii – Πώς αυτοκτόνησε (vid)

Η διαχρονική ταινία έρχεται στο θέατρο «ΗΒΗ», από τον ερχόμενο Οκτώβριο, 56 χρόνια μετά την τεράστια θεατρική και κινηματογραφική επιτυχία.

Επιπλέον, στον ρόλο της Τασίας, της οικιακής βοηθού της οικογένειας, θα δούμε τη Σοφία Βογιατζάκη, ενώ τη διασκευή, τη σκηνοθεσία και την επιμέλεια του έργου έχει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις