Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χριστοφιλοπούλου: Οι κυρίες Υπουργοί απλώς “παρίστανται και χαιρετίζουν”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστοφιλοπούλου: Οι κυρίες Υπουργοί απλώς “παρίστανται και χαιρετίζουν”

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, λέει η Εύη Χριστοφιλοπούλου Αφορμή τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, σε αίθουσα δικαστηρίων στο Πρωτοδικείο, επί της οδού Δέγλερη, η υπεύθυνη Εσωτερικών & Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου.  «Οι κ.κ. Γεροβασίλη και Παπακώστα συνεχίζουν την πρακτική Τόσκα, καλύπτοντας απολύτως την ασυδοσία […]

Χριστοφιλοπούλου.jpg

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, λέει η Εύη Χριστοφιλοπούλου

Αφορμή τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, σε αίθουσα δικαστηρίων στο Πρωτοδικείο, επί της οδού Δέγλερη, η υπεύθυνη Εσωτερικών & Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου.

 «Οι κ.κ. Γεροβασίλη και Παπακώστα συνεχίζουν την πρακτική Τόσκα, καλύπτοντας απολύτως την ασυδοσία των μπαχαλάκηδων».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η κυρία Χριστοφιλοπούλου ανέφερε: «Έχουμε φτάσει στο πρωτόγνωρο σημείο να μην μπορεί να προστατευθεί η διαδικασία απονομής της Δικαιοσύνης. Σε ποια χώρα της Ε.Ε. διακόπτονται δίκες λόγω εισβολής αναρχικών με καδρόνια!

Την ίδια ώρα καταληστεύεται καθηγητής μέσα στο Πανεπιστήμιο!

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα από αυτή την ανίκανη και ιδεοληπτική κυβέρνηση.

Οι κυρίες Υπουργοί απλώς “παρίστανται και χαιρετίζουν”.

Δεν μπορούν ούτε καν να εφαρμόσουν τους νόμους».

Σημειώνεται ότι 50 αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν χθες σε αστυνομικούς που είχαν προσέλθει να καταθέσουν εναντίον τους για υπόθεση του 2012, έξω από το Εφετείο Αθηνών, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης οι αντιεξουσιαστές άρχισαν να βρίζουν τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια βγήκαν έξω και συνεχίστηκε η λεκτική αντιπαράθεση, μέχρι που κάποια στιγμή ένας από τους αντιεξουσιαστές απείλησε έναν από τους αστυνομικούς λέγοντάς του «θα σε σφάξω». Ακολούθησε εκτεταμένη επίθεση με κράνη και γροθιές.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Το κλίμα στην ΕΛ.ΑΣ., έγινε ακόμη πιο βαρύ μετά τις καταγγελίες ενός εκ των τραυματισμένων αστυνομικών που φέρεται να είπε ότι ο επικεφαλής αστυνόμευσης συνέστησε να μην γίνουν συλλήψεις για να μην «οξυνθούν» περαιτέρω τα πνεύματα.

Δείτε ακόμη: 

Παπακώστα-1.jpg
Οργή για τις δηλώσεις Παπακώστα: «Να αυτοπροστατεύονται οι αστυνομικοί» – Δικαιολογεί Ρουβίκωνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις