Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Χειροπέδες σε Γερμανό τζιχαντιστή για την 11η Σεπτεμβρίου
ΚΟΣΜΟΣ

Χειροπέδες σε Γερμανό τζιχαντιστή για την 11η Σεπτεμβρίου

Συνελήφθη Γερμανός τζιχαντιστής καθώς φέρεται να εμπλέκεται στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος είναι συριακής καταγωγής, κατηγορείται πως είχε συμμετάσχει στον σχεδιασμό των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις ΗΠΑ. Συνελήφθη από τις κουρδικές δυνάμεις στη Συρία, όπως δήλωσε την Τετάρτη στο Γαλλικό Πρακτορείο Κούρδος διοικητής. Διαβάστε ακόμα […]

Συνελήφθη Γερμανός τζιχαντιστής καθώς φέρεται να εμπλέκεται στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος είναι συριακής καταγωγής, κατηγορείται πως είχε συμμετάσχει στον σχεδιασμό των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις ΗΠΑ.

Συνελήφθη από τις κουρδικές δυνάμεις στη Συρία, όπως δήλωσε την Τετάρτη στο Γαλλικό Πρακτορείο Κούρδος διοικητής.

Διαβάστε ακόμα

Σφαγή στο Ορλάντο: Αθώα η σύζυγος του τζιχαντιστή

«Ο Μοχάμεντ Χαϊντάρ Ζάμαρ συνελήφθη από τις κουρδικές δυνάμεις ασφαλείας στη βόρεια Συρία και η ανάκρισή του βρίσκεται σε εξέλιξη», εξέφρασε χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Πρόκειται για ένα 50χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι είχε στρατολογήσει τους εκτελεστές των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον.

Είχε συλληφθεί στο Μαρόκο τον Δεκέμβριο του 2001, σε μια επιχείρηση στην οποία είχαν εμπλακεί πράκτορες της CIA, και είχε παραδοθεί στις συριακές αρχές δύο εβδομάδες αργότερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις