Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χατζηγεωργίου: «Το πόσο είµαι ικανός να κρατήσω έναν άγγελο…»
LIFESTYLE

Χατζηγεωργίου: «Το πόσο είµαι ικανός να κρατήσω έναν άγγελο…»

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου περνάει μία από τις πιο ωραίες φάσεις της ζωής του. Πέρα, από τα επαγγελματικά του, που πάνε καλά τα πράγματα και στα προσωπικά του, απολαμβάνει τον έρωτα στο πλευρό της συντρόφου του, Σοφίας Κρανιά. Ο ηθοποιός σε συνέντευξη στην εφημερίδα, Real Life  μίλησε για τη νέα του καθημερινότητα στο πλευρό της Σοφίας: […]

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου περνάει μία από τις πιο ωραίες φάσεις της ζωής του. Πέρα, από τα επαγγελματικά του, που πάνε καλά τα πράγματα και στα προσωπικά του, απολαμβάνει τον έρωτα στο πλευρό της συντρόφου του, Σοφίας Κρανιά.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη στην εφημερίδα, Real Life  μίλησε για τη νέα του καθημερινότητα στο πλευρό της Σοφίας:

«Νιώθουµε πολύ δηµιουργικοί. ∆εν µένουµε µαζί. Κάνουµε, όµως, σχεδόν τα πάντα µαζί, από πικ-νικ µέχρι χορό κι από µπόουλινγκ µέχρι εκδροµές.

Έχει µια ανατρεπτική προσωπικότητα και δεν φοβάται να λειτουργεί σαν παιδί. Ξέρουµε ότι η µεγαλύτερη µαγεία στη σχέση είναι να κρατήσεις ζωντανό αυτό το παιδί.

Η Σοφία εκδηλώνει την ίδια παιδική αθωότητα, όπως την εκδηλώνω κι εγώ µέσα από καταστάσεις που περνάµε µαζί».

Τέλος αναφέρθηκε και στην επέτειο τους: «Κλείνουµε τώρα µαζί ακριβώς έναν χρόνο! Είναι ένας άγγελος! Τώρα, το πόσο είµαι ικανός να κρατήσω έναν άγγελο εξαρτάται από εµένα».

Βασάλος: «Αυτό κάνει η Ευρυδίκη και..τρελαίνομαι»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις