Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χαμός με Λυκουρέζο – Καλογρίδη στο αεροδρόμιο
LIFESTYLE

Χαμός με Λυκουρέζο – Καλογρίδη στο αεροδρόμιο

Πανικός επικράτησε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» όταν στις αφίξεις, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Νίκος Κοκλώνης έπεσαν πάνω στους δεκάδες δημοσιογράφους και φωτογράφους που τους περίμεναν. Διαβάστε ακόμα: Καλογρίδη – Λυκουρέζος: Η φωτογραφία που «κατέβηκε» σε χρόνο dt (pic-vid) Η Νατάσα Καλογρίδη βγήκε από άλλη πόρτα που βγαίνουν οι επιβάτες των ιδιωτικών Jet […]

Πανικός επικράτησε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» όταν στις αφίξεις, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Νίκος Κοκλώνης έπεσαν πάνω στους δεκάδες δημοσιογράφους και φωτογράφους που τους περίμεναν.

Διαβάστε ακόμα:

Καλογρίδη – Λυκουρέζος: Η φωτογραφία που «κατέβηκε» σε χρόνο dt (pic-vid)

Η Νατάσα Καλογρίδη βγήκε από άλλη πόρτα που βγαίνουν οι επιβάτες των ιδιωτικών Jet ώστε να αποφύγει την οποιαδήποτε συνάντηση με τους δημοσιογράφους. Το ταξίδι του Αλεξανδρου Λυκουρέζου στη Βενετία κράτησε μόλις 3 ώρες. Ο ίδιος αναχώρησε στις 6 το πρωί του Σαββάτου με την Alitalia για να πάει να βρει εκεί τον Νίκο Κοκλώνη και τη Νατάσα Καλογρίδη.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αρνήθηκε με ένα νεύμα να κάνει οποιαδήποτε δήλωση και βγήκε από το αεροδρόμιο με γρήγορο βηματισμό μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη. Δείτε τι έγινε την ώρα που εμφανίστηκε με τη βαλίτσα του:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις