Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Χαμός με ανάρτηση υπαλλήλου της Ryanair για επιβάτη
ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός με ανάρτηση υπαλλήλου της Ryanair για επιβάτη

Μια ανάρτηση υπαλλήλου της Ryanair στο Facebook για έναν πελάτη της αεροπορικής εταιρείας προκάλεσε χαμό στην Αγγλία Ο Nτέιβιντ Μπούκμπαϊντερ ήταν επιβάτης σε πτήση της Ryanair με προορισμό την Τενερίφη μαζί με την Κινέζα σύζυγό του Γουάνγκ Γι. Το ζεύγος δεν ταξίδεψε τελικά, καθώς η βίζα της Γι δεν έγινε δεκτή, σύμφωνα με το iefimerida […]

Μια ανάρτηση υπαλλήλου της Ryanair στο Facebook για έναν πελάτη της αεροπορικής εταιρείας προκάλεσε χαμό στην Αγγλία

Ο Nτέιβιντ Μπούκμπαϊντερ ήταν επιβάτης σε πτήση της Ryanair με προορισμό την Τενερίφη μαζί με την Κινέζα σύζυγό του Γουάνγκ Γι. Το ζεύγος δεν ταξίδεψε τελικά, καθώς η βίζα της Γι δεν έγινε δεκτή, σύμφωνα με το iefimerida που το δημοσιεύει.

Ο Μπουκμπάιντερ παραπονέθηκε στη Ryanair και το θέμα έφτασε μέχρι και τα μέσα ενημέρωσης του Ηνωμένου Βασιλείου.

O Ντείβιντ Μπούκμπαϊντερ και η γυναίκα του Γουάνγκ Γι

Διαβάζοντας ένα άρθρο σε τοπική εφημερίδα η Λόρεν Κούπλαντ, υπάλληλος της Ryanair, σχολίασε στο Facebook ότι: «Στοιχηματίζω ότι η γυναίκα του ευχόταν κατά βάθος να μην μπει σε αυτήν την πτήση και ότι αυτός θα συνέχιζε το ταξίδι χωρίς αυτήν. Σκεφτείτε να ξυπνάτε δίπλα σε αυτόν τον χοντρό βλάκα κάθε πρωί!».

Η Κούπλαντ γράφει στη σελίδα της στο Facebook ότι εργάζεται ως «προϊσταμένη εξυπηρέτησης πελατών» στη Ryanair.

Το σχόλιο της έχουν προκαλέσει σάλο στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς είναι ανάρμοστα ειδικά για κάποια που εργάζεται στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών.

Η ίδια έχει σβήσει τη δημοσίευση, ενώ η Ryanair δήλωσε ότι δεν σχολιάζει «μη επαληθευμένες δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις