Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χάος στο Ραδιομέγαρο – Εκτός ΕΡΤ (και) ο Βασίλης Ταλαμάγκας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χάος στο Ραδιομέγαρο – Εκτός ΕΡΤ (και) ο Βασίλης Ταλαμάγκας

Ένα χάος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση του Διευθυντή Ενημέρωσης της Βασίλη Ταλαμάγκα. Πληροφορίες θέλουν τον Β. Ταλαμάγκα να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει επιβεβαίωση. Να σημειωθεί ότι και ο Β. Ταλαμάγκας είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Ν.Δ. η […]

Ένα χάος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση του Διευθυντή Ενημέρωσης της Βασίλη Ταλαμάγκα.

Πληροφορίες θέλουν τον Β. Ταλαμάγκα να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει επιβεβαίωση.

Να σημειωθεί ότι και ο Β. Ταλαμάγκας είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Ν.Δ. η οποία προχώρησε σε εμπάργκο προς την ΕΡΤ, αν και η αποχώρησή του δε φαίνεται να συνδέεται με τη σύγκρουση κυβέρνησης – αξιωματικής αντιπολίτευσης για την κατάσταση στη δημόσια τηλεόραση.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα υπέβαλλε την παραίτησή της από την κρατική τηλεόραση και η Κατερίνα Σαρικάκη η οποία ήταν μέχρι πρότινος Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ3.

Σε σχετικό άρθρο της η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, η κα Σαρικάκη απέστειλε από την Βιέννη την παραίτησή της αιφνιδιάζοντας στελέχη της ΕΡΤ3. Οι λόγοι δεν έγιναν γνωστοί και την παραίτηση έχει στα χέρια του ο δευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Βασίλης Κωστόπουλος.

Πληροφορίες που επικαλείται η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αναφέρουν ότι η κα Σαρικάκη διαμαρτυρόταν καθώς δεν της είχαν εκχωρηθεί οι αρμοδιότητες που είχε συμφωνήσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις