Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φύλλο και… φτερό η γειτονιά – Αναπάντητα ερωτήματα για το νεκρό βρέφος
ΕΛΛΑΔΑ

Φύλλο και… φτερό η γειτονιά – Αναπάντητα ερωτήματα για το νεκρό βρέφος

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για το νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη. Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα των αρμόδιων αρχών. Η καθαρίστρια βρήκε το νεκρό αγοράκι καθώς είχε πάει στο σημείο για να καθαρίσει. Διαβάστε ακόμα Mακάβριο: Νεκρό νεογέννητο βρέφος σε ακάλυπτο! Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται από χθες (21/4) σε εξέλιξη […]

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για το νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα των αρμόδιων αρχών. Η καθαρίστρια βρήκε το νεκρό αγοράκι καθώς είχε πάει στο σημείο για να καθαρίσει.

Διαβάστε ακόμα

Mακάβριο: Νεκρό νεογέννητο βρέφος σε ακάλυπτο!

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται από χθες (21/4) σε εξέλιξη ώστε να εντοπιστεί η μητέρα και η οικογένεια του άτυχου βρέφους, καθώς και οι δράστες του εγκλήματος.

Οι άνδρες της ασφάλειας έχουν κάνει φύλλο και… φτερό τη γειτονιά με την ελπίδα να βρουν κάποιο στοιχείο. Να σημειωθεί πως το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πάντως, οι κάτοικοι δηλώνουν… άγνοια, όντας σοκαρισμένοι.

Το τραγικό περιστατικό ξυπνά μνήμες από ανάλογη υπόθεση στην Πετρούπολη, πριν από δύο μήνες, όπου ρακοσσυλέκτης, ψάχνοντας στα σκουπίδια, είχε βρει ένα νεκρό βρέφος, επίσης τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις