Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αμυράς για Ποτάμι: «Καλύτερα με τον Μητσοτάκη»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμυράς για Ποτάμι: «Καλύτερα με τον Μητσοτάκη»

«Απασφάλισε» ο Γιώργος Αμυράς, κατόπιν των… τριβών που έχουν δημιουργηθεί με το Κίνημα Αλλαγής. «Είμαι περήφανος που είμαι στο Ποτάμι. Παρότι είμαστε μικρό κόμμα έχουμε μεταρρυθμιστικό λόγο, όσο μπορούμε μπολιάζουμε την κοινωνία με ωραίες ιδέες και εκεί που οι ωραίες ιδέες θα βρουν πρόσφορο έδαφος, εκεί θα είμαι εγώ», συμπλήρωσε ο βουλευτής του Ποταμιού. Διαβάστε ακόμα: «Πάρτι» των […]

«Απασφάλισε» ο Γιώργος Αμυράς, κατόπιν των… τριβών που έχουν δημιουργηθεί με το Κίνημα Αλλαγής.

«Είμαι περήφανος που είμαι στο Ποτάμι. Παρότι είμαστε μικρό κόμμα έχουμε μεταρρυθμιστικό λόγο, όσο μπορούμε μπολιάζουμε την κοινωνία με ωραίες ιδέες και εκεί που οι ωραίες ιδέες θα βρουν πρόσφορο έδαφος, εκεί θα είμαι εγώ», συμπλήρωσε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Διαβάστε ακόμα: «Πάρτι» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο Ζάππειο για την συμφωνία

Όσο αφορά στις… τριβές με το ΚΙΝΑΛ, σημείωσε πως: «το Ποτάμι θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει. Είχε πάρει απόφαση ότι δεν θα ξανακατέβει στις εκλογές μετά τη συμμετοχή του στο ΚΙΝΑΛ. Τώρα υπάρχουν περιθώρια αυτόνομης πορείας; Θα το δούμε».

«Αν δούμε ότι το Ποτάμι δεν θα συνεχίσει αυτόνομη πορεία, τότε θα πρέπει συνολικά να βγάλει έναν χάρτη και να πει, μπορώ να συνεργαστώ με τον Κυριάκο, μπορώ να συνεργαστώ με τον Τσίπρα» υπογράμμισε.

Διαβάστε ακόμα: Τσίπρας για γραβάτα: «Δεν θα το γλιτώσω»

Ερωτηθείς με ποιον από τους δύο προτιμά τη συνεργασία απάντησε: «Καλύτερο, σύμφωνα με τη δική μου εκτίμηση, θα ήταν να συνεργαστεί με τον Κυριάκο γιατί είναι πιο μεταρρυθμιστής. Έχει τα βαρίδιά του αλλά γι’ αυτό χρειάζεται μία μεταρρυθμιστική ώθηση, πραγματικά φιλελεύθερη».

Μάλιστα, δήλωσε ότι συμφωνεί με την αντίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο αφορά στη συμφωνία των Πρεσπών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις