Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Φωταγωγείται το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φωταγωγείται το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα

Σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, ξεκινούν οι 220 εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει για τις φετινές γιορτές ο Δήμος Αθηναίων, όχι μόνο στο κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά και σε όλες τις συνοικίες του. Η εορταστική εκδήλωση στο Σύνταγμα είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα και συμμετέχουν η Φιλαρμονική Ορχήστρα δήμου Αθηναίων, η Athens Big Band και […]

Σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, ξεκινούν οι 220 εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει για τις φετινές γιορτές ο Δήμος Αθηναίων, όχι μόνο στο κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά και σε όλες τις συνοικίες του.

Η εορταστική εκδήλωση στο Σύνταγμα είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα και συμμετέχουν η Φιλαρμονική Ορχήστρα δήμου Αθηναίων, η Athens Big Band και οι Gadjo Dilo.

Κάτω από το φωτεινό δέντρο της πλατείας, από τις 12 έως τις 30 Δεκεμβρίου, θα υπάρχουν ορχήστρες καθώς και ένα εντυπωσιακό Glasshouse-ένας γυάλινος ραδιοθάλαμος, από όπου διακεκριμένοι DJs θα δίνουν από την κεντρική σκηνή τον παλμό και τον τόνο των Χριστουγέννων.

Στην πλατεία Ομονοίας θα δεσπόζει το χριστουγεννιάτικο καράβι στο κέντρο. Τη μεγαλύτερη νύχτα της χρονιάς, 21 Δεκεμβρίου, θα δοθεί συναυλία υπό τους ήχους και στίχους της Λένας Πλάτωνος στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, ενώ στα Προπύλαια θα πραγματοποιηθούν δράσεις φόρος-τιμής στις λέξεις, τα βιβλία, την εξέλιξη και την επιστήμη. Επίσης, παιχνίδι και γνώση, μάθηση και ψυχαγωγία περιμένουν όλα τα παιδιά σε περισσότερες από 150 εκδηλώσεις στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις